Am discutat cu Mihaela Beceanu despre cum a intrat Verallis pe piața românească la „momentul potrivit” și de ce își vede în 2022 serviciile implementate în toată țara.

Anamaria Diaconescu: Mihaela, mulțumesc pentru confirmarea invitației noastre. Poți începe prin a ne spune cu ce se ocupă compania și care este rolul tău?

Mihaela Beceanu: Aș dori să mulțumesc Camerei de Comerț Bilaterale Eleno – Române pentru oportunitatea de a ne prezenta.Verallis este o companie grecească, ce implementează metodologia de management al costurilor, furnizând soluții operaționale și de optimizare a achizițiilor. Ne bazăm pe expertiza a 35 de parteneri cu cunoștințe specifice industriei și peste 15 ani de activitate. Compania a fost înființată în 2007 și începând cu luna mai 2021 și-a extins activitatea in România, oferind clienților locali cele mai bune servicii personalizate de management al costurilor. Misiunea mea a început acum 8 luni ca Partener și Business Analyst.

AD: Povestește-ne despre experiența Verallis – cum ajută serviciile voastre companiile românești? 

MB: Accentul fundamental al Verallis este pus pe generarea de valoare și venituri pentru companiile românești, ajutând organizațiile să își crească marjele de profit.

AD: Cum ai descrie clienților experiența de lucru cu Verallis?

MB: Abordarea noastră acoperă toate aspectele, începând cu identificarea oportunităților, măsurarea impactului folosind indici de analiză și terminând cu implementarea. Partenerii se integrează în operațiunile companiei pentru perioade de 24 sau 48 de luni, pentru a se asigura că acțiunile corective vor fi implementate și că economiile estimate sunt realizate.

AD: La ce să se aștepte clienții voștri?

MB: De obicei începem să economisim bani în mai puțin de 90 de zile de la inițierea proiectului. Peste 50% dintre clienții noștri și-au păstrat furnizorii, dar la un cost semnificativ îmbunătățit.

AD: Cât se poate economisi cu Modelul Verallis?

MB: Ne mândrim să ne onorăm angajamentul față de principiul „fără economii, fără taxe”. Taxele Verallis provin din economiile realizate în peste 50 de categorii de costuri. Mai exact, primim până la 50% din economiile realizate pe perioada proiectului, ajutându-ne clienții să atingă un beneficiu mediu din economii de 23,7% sau până la 1,9 milioane de euro/proiect. Modelul a fost implementat în peste 560 de proiecte din peste 140 de firme.

AD: Este interesant că menționezi proiectele. Ce consideri că a contribuit la acest succes?

MB: Marele avantaj adus de Modelul Verallis – și este foarte greu de combătut această abordare – este că se bazează pe proiecte implementate în mod real.

AD: Mai dorești să adaugi ceva?

MB: Acesta este începutul unui parteneriat fructuos. Am primit un răspuns excelent din partea pieței și suport pentru a avea vizibilitate.

AD: Mulțumesc, Mihaela!

MB: Mulțumesc, Anamaria! Vă mulțumim tuturor pentru încrederea acordată! Suntem încrezători că vom ajuta tot mai multe companii în 2022! Ne întâlnim acolo!

 

www.verallis.com