Pe 25 martie, NRCC a organizat Adunarea Generală anuală. În timpul respectivei Adunări Generale membrii NRCC au votat pentru 4 din cele 10 locuri din Consiliu. Membrii NRCC au votat pentru membrii Consiliului de Administrație, pentru func­țiile din cadrul Consiliului votându-se de către membrii Consiliului înșiși.

Avem onoarea să vă prezentăm Consiliul de Administrație al NRCC:

Ce s-a schimbat?

Noul Președinte al NRCC

Serge Offers - CFO, ING Bank Romania

Serge Offers este CFO și Membru în Consiliul de Administrație ING din iunie 2018, având o experiență de 15 ani în domeniul bancar. Înainte de numirea în acest post, a ocupat di­verse poziții de conducere în cadrul ING Group și a fost reprezentant în Federația Bancară a Țărilor de Jos și cea a Uniunii Europene.

În plus față de poziția sa din cadrul ING, este președintele în funcție al NRCC și vicepreședintele Romanian Diversity Chamber of Commerce (Camera de Comerț pentru Diversitate din România), lansată de curând, și care se concentrează pe promovarea egalității de gen, precum și a egalității de drep­turi și șanse pentru persoanele de etnie romă, persoanele aparținând comunității LGBT și persoanele cu dizabilități.

Noul Vicepreședinte al NRCC

Șerban Isopescu-Weber – Lider al diviziei Health Systems la Philips Romania

Nou-venit în Consiliul de Administrație al NRCC, Șerban Isopescu-Weber s-a alăturat echipei Philips cu peste 20 de ani în urmă, punându-și talentul, pasiunea și abilitățile de management în slujba unei societăți mai sănătoase, în România și în întreaga regiune.

Cu o amplă experiență profesională în do­meniul sănătății, și ocupând multiple poziții la nivel național și internațional în cadrul companiei, Șerban conduce în prezent divizia dedicată Health Systems a Philips Romania, companie li­der în tehnologia sănătății, axată pe îmbunătățirea sănătății oa­menilor și pe obținerea de rezultate mai bune în întreg spectrul sănătății - de la un trai sănătos și prevenție, până la diagnostic, tratament și îngrijirea la domiciliu.

Noi membri ai Consiliului

Gerke Witteveen – CFO, NN Life Insurances

Revenirea lui Gerke Witteveen în Consiliul de Administrație al NRCC a fost întâmpi­nată cu mult entuziasm. Cu o vastă expe­riență în poziții de Finanțe și Gestionarea Riscurilor în domeniul asigurărilor, Gerke s-a alăturat Grupului Nationale Nederlanden (NN) în noiem­brie 2006, ca CFO al filialei sale din România. Înainte de a veni la NN, a lucrat timp de 11 ani cu Achmea, o altă companie olandeză de top din domeniul asigurărilor. A locuit în România din 2008 până în 2013, în calitate de CFO în România al filialei Achmea Eureko/Interamerican. Gerke este și vicepreședintele Uniunii Naţionale a Societăților de Asigurare-Reasigurare din România (UNSAR), președintele Consiliului de Administrație al școlii de limbă și cultură neerlandeză De Trekvogel (școala de limbă neerlandeză din București) și membru al Clubului CFO România, o reuniune informală a directorilor financi­ari din companii românești de top. Gerke a fost în trecut și Președinte al NRCC.

Vlad Peligrad - Partener, Toncescu și Asociații – KPMG Legal

Vlad are 20 de ani de practică juridică, cu o vastă experiență în litigii și arbitraj, proceduri de insolvență, investigarea fraudelor și gestionarea crizelor. Se bucură de asemenea de o vastă experiență tranzacțională în finanțarea de proiecte, infrastructură, proiecte PPP/de con­cesiune și contracte FIDIC, precum și în domeniul împrumuturilor bancare și tranzacțiilor financiare imobiliare, experiență acumulată atât la București, cât și la New York. Vlad este arbitru la Curtea de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României și la Curtea de Arbitraj Internațional București (BIAC). A predat drept corporativ și contracte comer­ciale, și dreptul transporturilor, timp de 12 ani, la Facultatea de Drept a Universității din București, și publică în mod regulat arti­cole în publicații juridice și de afaceri.

Mențiuni de onoare:

Tom Leene, Președinte al NRCC între 2019 – 2021

Director General al GKN Fokker Engineering Romania

 

Marcin Molin, membru al Consiliului de Administrație NRCC între 2019 - 2021

Manager al diviziei Philips Personal Health pentru Europa de Sud-Est

 

Alin Neacșu, membru al Consiliului de Administrație NRCC între 2019 - 2021

Director Direcția Credit pentru Corporații, Raiffeisen Bank Romania