Stiri

04 Oct 2022

Cea de-a patra clădire de birouri din ansamblul Iulius Town Timișoara este operațională și consolidează polul regional de business din proiectul mixed-use de regenerare urbană la suprafața totală închiriabilă de 80.000 mp și o comunitate de peste 40 de companii multinaționale, de pe trei continente.

03 Oct 2022

Endava, a British provider of cutting-edge technology services with 10 delivery centers in Romania and a global presence in Australia, Central Europe, Latin America, United Arab Emirates, the United Kingdom, United States and Singapore, has appointed Roxana Cîrcu as regional manager for Central European company operations (Bulgaria, The Republic of Moldova and Romania).

03 Oct 2022

Dezvoltatorul independent de jocuri video Amber Studio anunță că un fond consiliat de Emona Capital LLP, o firmă de investiții din Londra, a decis să investească până la 20 de milioane de dolari în Amber, la o evaluare post-investiție de 190 de milioane de dolari, în vederea accelerării dezvoltării globale a companiei prin realizarea de tranzacții de tip M&A.

29 Sep 2022

După trei ani în care a deținut funcția de Director General al retailerului Profi, Pawel Musial se retrage și predă conducerea actualului Vice-Președinte și Chief Operating Officer, Gaetan Pacton, cu începere de la 1 octombrie.

27 Sep 2022

Dezvoltatorul imobiliar HAGAG Development Europe anunță consolidarea echipei de management prin numirea Andreei Mihai în funcția de CEO.

23 Sep 2022

INVL Renewable Energy Fund I, administrat de INVL Asset Management continuă să investească activ în România, unde a semnat două contracte pentru achiziția a șase proiecte de parcuri solare cu o capacitate totală de 102,7 megawați (MW). Aceste tranzacții ridică portofoliul proiectelor INVL Renewable Energy Fund I din România la 268,7 MW. Toate proiectele de parcuri solare din portofoliul Fondului au fost deja aprobate pentru conectarea la rețea.

23 Sep 2022

RTPR a asistat Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) cu privire la împrumutul în valoare de 25 milioane de euro acordat Băncii Transilvania.

22 Sep 2022

Bitcoin România, liderul pieței crypto-ATM din Europa de Est, targetează să dezvolte cu ajutorul partenerilor o rețea de 150 de ATM-uri până la finalul anului și să atingă un număr de 250-300.000 de clienți în platforma de tranzacționare.

21 Sep 2022

MedLife, cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piața locală, anunță numirea Alinei Irinoiu în funcția de Director Financiar începând cu luna octombrie a acestui an. Anterior, poziția a fost deținută de Adrian Lungu, care se retrage din grup pentru a se dedica unor proiecte personale.

20 Sep 2022

Animax, cea mai mare rețea de pet shops de pe piața românească, parte a grupului Pet Network International, anunță deschiderea a două magazine noi, în București și în municipiul Turda, județul Cluj, valoarea investiției ridicându-se la peste 100.000 de euro.

INSCRIERE EVENIMENT THEBIZZ