Stiri

22 Mar 2023

Fintech-ul iBanFirst, unul dintre cei mai mari furnizori internaționali de schimb valutar și plăți internaționale pentru companii (PSP — Payment Service Provider), a realizat tranzacții în valoare de peste 700 de milioane de euro pentru companiile românești în 2022. Anul acesta, în contextul creșterii cererii pentru servicii financiare digitale și soluții de acoperire a riscului valutar, compania țintește o dublare a volumului de tranzacții, depășind pragul de 1 miliard de euro.

22 Mar 2023

Holde Agri Invest, companie românească care exploatează terenuri agricole, anunță achiziționarea unei noi ferme în județul Dâmbovița, cu o suprafață de aproximativ 980 de hectare, care va fi integrată în nucleul Conțești al Holde.

21 Mar 2023

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator listat de spații industriale și logistice din Europa Continentală, a închiriat o suprafață de 2.800 mp către producătorul de suplimente alimentare Sun Wave Pharma în parcul industrial CTPark Bucharest South, amplasat în sudul Bucureștiului, în zona Popești - Leordeni.

21 Mar 2023

SomProduct, un brand cu tradiție în România, având o experiență de 15 ani în industria Home&Deco, deschide un showroom în proiectul ISHO din Timișoara, dezvoltat de Mulberry Development. SomProduct a închiriat un spațiu de 1.100 metri pătrați în cadrul proiectului, tranzacția fiind intermediată de compania de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

21 Mar 2023

VGP, furnizor european de spații logistice și proprietăți imobiliare semi-industriale de înaltă calitate, a închiriat peste 8.000 mp de spațiu logistic, în VGP Park București Nord, către Alaska Energies, una dintre cele mai importante companii de energie regenerabilă din Europa.

16 Mar 2023

TotalSoft, unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme informatice de business din Europa Centrală și de Est, a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri de peste 31 milioane euro, cu 26% mai mare decât în anul precedent.

10 Mar 2023

Asociația Investitorilor Spanioli în România - Asociación de Empresas Españolas en Rumanía – (ASEMER) atrage noi membri în board și își consolidează prezența pe piața locală, cu scopul de a poziționa România în topul piețelor de interes pentru investitorii spanioli.

10 Mar 2023

IULIUS, singurul dezvoltator și operator de proiecte mixed-use de regenerare urbană din România, a încheiat recent un parteneriat cu International Finance Corporation (IFC), membră a Grupului Băncii Mondiale, pentru elaborarea unei strategii de decarbonizare a întregului portofoliu al companiei și de atingere a țintei de net-zero emisii.

09 Mar 2023

Sphera Franchise Group, holdingul care deține compania ce administrează în sistem de franciză brandul KFC pe plan local, își extinde rețeaua de restaurante și marchează o premieră, inaugurând primele unități în cadrul unor benzinării, printr-un parteneriat cu Rompetrol.

08 Mar 2023

Compania BLIK, lider pe piața de sisteme de plăți din Polonia, se lansează în România, a doua cea mai mare piață din Europa Centrală și de Est.

INSCRIERE EVENIMENT THEBIZZ