Consiliul Director al NRCC a desemnat un nou vicepreședinte în persoana domnului Șerban Isopescu-Weber, Health Systems Leader în cadrul Philips Romania, un membru venerabil și activ al NRCC!

Dragă Șerban, te rog să te prezinți singur pe scurt comunității NRCC

Cea mai simplă întrebare necesită întotdeauna cel mai dificil răspuns. Numele meu este Șerban și există doar câteva lucruri care mă definesc mai puternic decât angajamentul meu de a lăsa o amprentă durabilă în sectorul sănătății. Motivat de acest scop, mi-am dedicat majoritatea anilor de activitate profesională companiei Philips, punând pasiune în îmbunătățirea sănătății oamenilor din România și din întreaga regiune.

Sunt un spirit liber, cred cu tărie în Bine, Drept, Frumos. Dar știu că acestea pot fi realizate numai lucrând împreună, punând laolaltă cele mai adecvate eforturi și resurse. De aceea, sunt mândru că fac parte din comunitatea NRCC și ofer angajamentul propriu și al echipei mele de a contribui activ și valoros la misiunea Camerei.

 

Cum ai aflat despre NRCC și activitățile sale?

Philips este un membru cu vechime al Camerei de Comerț al Regatului Țărilor de Jos în România și unul dintre cei mai activi susținători ai activităților Camerei. Mandatul meu continuă activitatea depusă de alți colegi care și-au investit energia pentru a contribui la comunitatea locală de afaceri, la relațiile de afaceri bilaterale dintre Țările de Jos și România și la infrastructura NRCC în sine. De exemplu, predecesorul meu în Consiliul NRCC este fondatorul Comitetului de Mediu, care a abordat poluarea aerului, printre alte subiecte.

Vă rog, permiteți-mi să mulțumesc colegilor mei și să-mi ofer aprecierea pentru munca lor excelentă de reprezentare a companiei Philips în cadrul NRCC și în toate forumurile relevante din domeniul din care facem parte! Cu toate acestea, permiteți-mi să menționez și entuziasmul meu în continuarea muncii consistente depuse până acum, prin: contribuție activă la comunitatea de afaceri olandezo-română; reprezentarea unui lider mondial în domeniul sănătății și tehnologiei în toate eforturile NRCC de a se implica spre beneficiul membrilor săi; punerea la dispoziție a forței, cunoștințelor și capabilităților echipei și ale mărcii Philips în scopul dezvoltării domeniului.

 

Ce planuri ai pentru mandatul de doi ani ca vicepreședinte?

Viziunea și misiunea Philips sunt strâns legate de propriile mele obiective și aspirații, acelea de a face lumea mai sănătoasă și mai sustenabilă. Acesta este motivul pentru care vin la muncă în fiecare zi. Înțeleg foarte bine că, dacă îmi fac treaba bine, pot îmbunătăți viața pacienților, fie că este vorba de suferinzi de diabet, de pacienți cu insuficiență cardiacă cronică sau de o tânără care devine mamă pentru prima dată.

Vorbind despre echipa noastră Philips, suntem o companie din domeniul tehnologiei căreia îi pasă de oameni, așa că scopul meu este să creez un mediu în care oamenii să poată crește, învăța și să se poată dezvolta, un mediu cu oportunități de carieră pentru oricine.

Vorbind despre părțile interesate externe, inclusiv NRCC, îmi propun să consolidez în continuare parteneriatele cu părțile - cheie din triunghiul inovării, format de mediul academic, guvernamental și industrial. Credem în îmbunătățiri continue, evaluând modul în care ne-am desfășurat activitatea și identificând îmbunătățiri pentru viitor, pentru a aduce inovații în domeniul sănătății - de la viață sănătoasă și prevenire, la diagnostic, tratament și îngrijire la domiciliu. Aceștia sunt factori fundamentali pentru următoarea etapă și pentru concentrarea pe serviciile medicale de înaltă calitate, bazate pe valoare, care sunt accesibile pentru pacienți și pe care aceștia și le pot permite.

Prin urmare, pe parcursul acestor 2 ani, îmi propun să fiu un partener constant, de încredere pentru colegii mei din cadrul NRCC, în toate inițiativele care vizează dezvoltarea domeniului nostru și a societății, o voce de sprijin pentru ONG-uri în cadrul Comitetului dedicat ONG-urilor și, totodată, un contributor valoros la un viitor durabil al tuturor.

 

Dacă ar fi să descrii NRCC într-o singură frază, care ar fi aceasta?

NRCC este un forum profesionist care vorbește cu o voce puternică și autentică în societatea românească!

 

La final, te rog să trimiți un mesaj membrilor.

Există întotdeauna o cale de a face viața mai bună!