Hi-Tech Business Forum, 17 Martie, ora 11  

Hi-Tech Business Forum, 17 Martie, ora 11

Anul 2021 a debutat cu o veste pozitiva in domeniul IT pentru Romania.
Romania va gazdui, la Bucuresti, Centrul european de competente industriale, tehnologice si de cercetare in domeniul securitatii cibernetice - Centrul Cyber, fiind prima structura a Uniunii Europene care va avea sediul in tara noastra. Acesta realizare a fost posibila datorita pregatirii foarte bune a personalului din domeniul IT din Romania, cat si faptului ca aceasta industrie a fost si, se pare ca va fi in continuare (daca urmarim masurile adoptate de catre autoritati) , o industrie cheie pentru tara noastra.
Evenimentul Hi-Tech Business Forum, aflat la prima ediție, este dedicat schimbului de idei și informații despre modul in care companiile pot realiza transformări pozitive prin tehnologii digitale. Hi-Tech Business Forum isi propune sa aduca fata in fata experti din domeniul IT din mediul privat si de stat, pentru a expune exemple de initiative digitale, tehnologii cu impact ridicat in viata de zi cu zi si cele mai valoroase lecții invatate din anul precedent.

TEMATICA

  • Dezvoltarea industriei IT în România poate fi luata în calcul drept o prioritate strategică la nivel de țară ?
  • Ce putem face pentru a deveni cât mai atractivi pentru investitorii străini din domeniul IT și pentru a ne transforma într-un centru mondial dedicat acestei industrii?
  • Cum putem asigura, prin mijloace tehnice, infrastructura necesară realizării unui astfel de plan și cum putem investi în educarea și formarea viitorilor «it-iști» români ?
  • Cum poate fi încurajată industria IT din România să evolueze cât mai rapid de la o structură de suport ( servicii la cerere) la o structură dezvoltatoare de produse finite, orientată către o industrie de sine stătătoare ?(product sale)
  • Votul electronic. O masura benefica pentru sistemul de vot in Romania? Cum si cand am putea astepta o astfel de masura?
  • Securitatea cibernetica. Cate de mult a crescut numarul fraudelor datorate achizitiilor si platilor online ? Ce solutii exista pentru limitarea incidentelor sau a daunelor ? Ce masuri au luat bancile pentru incurajarea folosirii platilor online ?
  • Modificari in modul de functionare al companiilor. Cat de mult a crescut nevoia arhivarii electronice a documentelor in ultimulan si care sunt beneficiile acestui sistem de arhivare dupa incetarea pandemiei ? Cum s-au adaptat companiile din punct de vedere tehnologic / digital la provocarile aparute in ultimul an, datorate atat necesitatii lucrului de la distanta, al asigurarii infrastructurii necesare pentru continuarea activitatii, dar si al securizarii retelelor interne si al datelor cu caracter sensibil.
  • Criptomonedele. Care este rolul lor, in prezent si in viitor, in domeniul platilor online ? Cat de sigura este stocarea acestora ? Care sunt avantajele recurgerii la acest instrument de plata ?

 

 

Pentru a va inscrie la eveniment click pe butonul de mai jos:
Cursul valutar al leului
1 Leu
USD
4.3869
EUR
4.9491
GBP
5.8407
CHF
4.7398
27 noiembrie 2021

Contact

Green Gate Offices

Bulevardul Tudor Vladimirescu nr. 22

Sector 5, 050883 București

E-mail: fake@fake.com

Telefon: +40 (0)21 407 49 14

Tine legatura

Urmăriți-ne pe social media și fiți la curent cu cele mai recente evenimente.

Newsletter

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru și nu ratați niciodată știrile interesante