Opinie

Despre pensii și despre administrarea lor

29 aprilie 2021
Nu contenesc să reamintesc că pensia nu este o cadou pe care ni-l face statul! Și nu este nici o favoare făcută de vreun vremelnic guvern, deși de multe ori pensia ajunge să fie o momeală electorală.

Aproape am ajuns?

28 aprilie 2021
Acum treisprezece luni – la scurt timp după ce Regatul Unit a părăsit UE și a început perioada de tranziție – am luat decizia să trimitem personalul Camerei de Comerț Britanică Română să lucreze de acasă. Am procedat la fel și cu angajații biroului meu de avocatură, la fel cum au procedat și alte societăți. A fost o tranziție, dacă nu chiar o transformare. La ce ne putem aștepta acum, la sfârșit de primăvară - început de vară?

Un nou Consiliu de Administrație și un nou Președinte la NRCC

28 aprilie 2021
Pe 25 martie, NRCC a organizat Adunarea Generală anuală. În timpul respectivei Adunări Generale membrii NRCC au votat pentru 4 din cele 10 locuri din Consiliu. Membrii NRCC au votat pentru membrii Consiliului de Administrație, pentru func¬țiile din cadrul Consiliului votându-se de către membrii Consiliului înșiși. Avem onoarea să vă prezentăm Consiliul de Administrație al NRCC.

Responsabilitate în managementul deșeurilor

24 martie 2021
Ca urmare a proceselor industriale și sociale din ce în ce mai avansate generatoare de cantități mari de deșeuri, s-au conturat de-a lungul timpului la nivel național și internațional strategii și planuri privind managementul deșeurilor, urmărindu-se, în principal, evitarea formării deşeurilor, valorificarea și, în ultimă instanță, îndepărtarea acestora.

7 greșeli de evitat ca lider în aceste timpuri

24 martie 2021
Trăim momente de cumpănă. Liderii sunt și ei supuși unei presiuni enorme pentru a menține performanțele în ciuda limitărilor stricte impuse de Coronavirus și unui viitor destul de nesigur cu privire la direcția în care se îndreaptă lumea afacerilor.

Afaceri internaționale, responsabilitate democratică și diaspora

24 martie 2021
Pentru ca o cameră de comerț bilaterală, precum Camera de Comerț Româno-Britanică, să își justifice existența, este necesar să existe afaceri internaționale între cele două țări. Deși unii pledează în favoarea protecționismului și a barierelor comerciale (și a altora), cred că putem presupune că cititorii TheBizz nu sunt de aceeași părere, ci mai degrabă susțin că relațiilor comerciale leagă și promovează bunăstarea națiunilor și înțelegerea dintre ele.

GALA HRCC 2021

24 martie 2021
Loială tradițiilor, pe data de 4 martie 2021, Camera de Comerț Bilaterală Eleno-Române a organizat și în acest an Gala HRCC, eveniment care are la bază tradiția greacă legată de tăierea unei plăcinte speciale, numită „vasilopita”.
Cursul valutar al leului
1 Leu
USD
4.1340
EUR
4.9250
GBP
5.7441
CHF
4.4992
22 iunie 2021

Contact

Green Gate Offices

Bulevardul Tudor Vladimirescu nr. 22

Sector 5, 050883 București

E-mail: fake@fake.com

Telefon: +40 (0)21 407 49 14

Tine legatura

Urmăriți-ne pe social media și fiți la curent cu cele mai recente evenimente.

Newsletter

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru și nu ratați niciodată știrile interesante