Opinie

18 May 2022

Primul trimestru a fost marcat de intensificarea activității de tranzacționare la Bursa de Valori București (BVB) pe fondul unei volatilități crescute care a cuprins piețele de capital internaționale.

18 May 2022

În viața profesională nu întâlnim doar oameni amabili cu care am vrea să ne petrecem timpul.

18 May 2022

Se întâmplă rar ca Fondul Monetar Internațional (FMI) să-și corecteze previziunile de creștere economică după doar un trimestru de la începutul anului.

18 May 2022

RESHAPE THE FUTURE 3-5 MAI 2022 HOTEL CARO BUCHAREST

18 May 2022

Pe 29 martie 2022 a avut loc cea de-a 4-a ediție a evenimentului „International Women’s Day” organizat la Muzeul de Artă Recentă din București, în beneficiul Fundației MARe. Camera de Comerț Bilaterală Eleno-Română a sprijinit, pentru al doilea an, acest eveniment deosebit.

18 May 2022

Dat fiind articolul meu anterior despre noua Lege din 2021 privind siguranța națională și investițiile din Marea Britanie – și despre modul în care poate afecta comerțul și investițiile dintre Marea Britanie și România - nu trebuie să considerați că discuția despre acest subiect s-a încheiat. Încă un act legislativ – Legea privind criminalitatea economică (transparență și aplicare) din 2022 („Legea privind criminalitatea economică”) a primit avizul regal la data de 15 martie a acestui an. Legea criminalității economice poate, de asemenea, să aibă efecte asupra comerțului internațional și asupra investițiilor din domeniul imobiliar din Marea Britanie.

19 Apr 2022

Noul peisaj economic și tehnologiile actuale ne oferă oportunități de a crea noi experiențe de învățare,valorificând cercetarea dintr-o varietate de discipline împreună cu imaginație și creativitate.

19 Apr 2022

Sărbătoarea zilei de 25 Martie reprezintă pentru grecii și filelenii de pretutindeni o dublă sărbătoare - ziua Bunei Vestiri şi comemorarea eroilor care s-au sacrificat pentru libertatea și independența Greciei.

19 Apr 2022

București – 3 aprilie 2022. Este globalizarea și libertatea comerțului internațional și a investițiilor cu siguranță un lucru bun? Deși acest lucru ar fi părut neîndoielnic în urmă cu câțiva ani, evenimentele din ultima lună și jumătate au mărit gradul de precauție exprimat de ceva timp cu privire la faptul că libertatea unor astfel de acorduri comerciale și de investiții este susceptibilă de abuz. Un nou exemplu important pentru legăturile de afaceri dintre România și Marea Britanie este Actul Național privind Securitatea și Investițiile din 2021 („Actul din 2021”), care a intrat în vigoare pe data de 4 ianuarie, anul acesta.

19 Apr 2022

Într-adevăr, trăim vremuri tulburi. Corona interminabilă, război și o posibilă recesiune sunt pe ordinea de zi. Deloc surprinzător, companiile se luptă cu VICA - volatilitate, incertitudine, complexitate și ambiguitate.

INSCRIERE EVENIMENT THEBIZZ