Opinie

Bursa de Valori București are o nouă identitate de brand

26 octombrie 2021
Bursa de Valori București (BVB) are o nouă identitate de brand, menită să repoziționeze brandul drept o alegere potrivită pentru investițiile fiecărui român și un catalizator pentru dezvoltarea companiilor din România. BVB își propune, printr-un stil și un limbaj vizual modern și actual, să atragă noi companii, parteneri și investitori și, în același timp, să-și consolideze rolul de nucleu al pieței de capital locale și reper pentru evoluția economiei

În număr stă puterea – inclusiv când e vorba de temperaturi

26 octombrie 2021
În engleză este un proverb „there is nothing new under the Sun [nimic nou sub soare]”. Mai e și zicala românească „nu e nimic nou sub soare”, dar judecând după ceea ce îmi spun prietenii, cele două fraze au sens similar, dar cu accente diferite.

Industria auto din Austria

26 octombrie 2021
Ce au în comun un Mercedes-Benz Clasa G, un BMW 530e Plug-In Hybrid și un Jaguar I-Pace electric? Toți trei provin din Austria! Pentru că toate componentele necesare unei mașini și chiar vehicule întregi, cum ar fi mașina de teren cu stea, sunt produse în țara alpină. Cu 109.500 de vehicule de pasageri produse în 2020, Austria este un producător relativ mic în comparație cu România, care a fabricat 438.107 de unități în același an. Cu toate acestea, în calitate de furnizor de piese și tehnologii pentru vehicule, Austria este un jucător important.

Refugiul investitorilor în pandemie: titlurile de stat

05 octombrie 2021
Obligațiunile suverane au protejat piața financiară nebancară în fața riscurilor provocate de pandemie, iar aversiunea la risc a investitorilor s-a manifestat pe perioada crizei provocată de COVID printr-o migrație a acestora dinspre piețele de acțiuni înspre titlurile de stat.

Ritmuri diferite

05 octombrie 2021
O persoană proaspăt angajată într-o companie nu este încă condiționată atât de mult de noul colectiv alături de care lucrează. Ceea ce nu este în sine o problemă, din contră. Oamenii noi vin cu o perspectivă nouă asupra organizației, ceea ce se poate dovedi a fi foarte folositor, dacă echipa de conducere este pregătită să se consulte cu ei.

NRCC, în spatele cortinei

05 octombrie 2021
Camera de Comerț Româno-Olandeză reprezintă interesele de afaceri ale membrilor săi și a companiilor olandeze din România. Cu atât de multe lucruri care se petrec în prima linie, este uneori ușor să uităm ce se întâmplă în spatele cortinei. Așa că, să aruncăm o privire „la inima” NRCC responsabilă cu realizarea tuturor acelor evenimente și nu numai: echipa executivă. Ne întâlnim cu echipa în sediul din Athénée Palace Hilton, București.

E-Sports în Austria

05 octombrie 2021
Jocurile competitive pe computer (gaming-ul) a ieșit demult din camerele întunecate ale adolescenților. Este o scenă profesională, cu premii în bani și ratinguri care rivalizează cu evenimente sportive precum Liga Națională de Fotbal sau Liga Campionilor. E-sportul a devenit mainstream în Austria.

Să discutăm despre vreme...

20 septembrie 2021
Prietenii mei români știu că în calitatea mea de cetățean britanic discuția despre vreme îmi este familiară. Cu atât mai mult cu cât, pentru mine cel puțin, aceasta a fost o vară minunată în București și în Scoția. Cu toate acestea, foarte puțini dintre noi nu au observat faptul că în întreaga lume oamenii nu au fost nici pe departe atât de norocoși când vine vorba despre vreme.
Cursul valutar al leului
1 Leu
USD
4.3869
EUR
4.9491
GBP
5.8407
CHF
4.7398
27 noiembrie 2021

Contact

Green Gate Offices

Bulevardul Tudor Vladimirescu nr. 22

Sector 5, 050883 București

E-mail: fake@fake.com

Telefon: +40 (0)21 407 49 14

Tine legatura

Urmăriți-ne pe social media și fiți la curent cu cele mai recente evenimente.

Newsletter

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru și nu ratați niciodată știrile interesante