Îmbunătățim lumea folosind pasiunea noastră pentru matematică

 

În lumea de astăzi, complexă și bazată pe date, este esențial să ne adaptăm continuu la mediul aflat într-o schimbare rapidă. Dar cum optimizezi deciziile de afaceri în circumstanțe mereu în schimbare? La ORTEC, sprijinim organizațiile în luarea unor decizii de afaceri mai bune prin valorificarea datelor și a matematicii aplicate.

Împreună cu clienții noștri și partenerii sociali, creștem valoarea economică și socială și reducem impactul asupra mediului. Ne măsurăm impactul asupra lumii folosind Obiectivele de Dezvoltare Durabilă (Sustainable Development Goals) ale Națiunilor Unite.

Prin consolidarea activelor cheie ale ORTEC – clienții, angajații și portofoliul nostru – ne propunem să ne creștem continuu impactul, an de an. Asta înseamnă că direcția noastră strategică se concentrează pe extinderea impactului nostru asupra clienților, promovarea calității și implicarea angajaților noștri într-o cultură a companiei diversă și incluzivă și crearea unui portofoliu de soluții pregătit pentru viitor.

 

Provocările de astăzi sunt oportunitățile de mâine

 

Din 1981, ORTEC este activă în mai multe sectoare, făcând afacerile mai eficiente, previzibile și eficace la nivel strategic, tactic și operațional. Oferim soluții inteligente, de la analiza de afaceri și analiza datelor până la tehnologia de modelare și optimizare matematică.

Inovația este esențială pentru ca noi să ne provocăm, dar, mai important, să găsim în mod continuu noi modalități de a ne îmbunătăți impactul asupra clienților.

Patrick Hennen, Chief Technology & Innovation Officer – ORTEC: „Inovația are loc atunci când un client obține un avantaj competitiv printr-o aplicare a matematicii care nu a fost implementată în trecut. Tehnicile, tehnologiile și cercetarea ridică constant ștacheta a ceea ce este posibil. Dar la sfârșitul zilei, inovăm atunci când cunoștințele și creativitatea noastră răspund la o întrebare a clientului.”

Pandemia COVID-19 a expus și a creat, fără îndoială, multe provocări în toate industriile, de la abordarea incertitudinii și a lanțurilor de aprovizionare din ce în ce mai complexe, până la deficit în multe domenii și obiective climatice ambițioase. Suntem mândri să lucrăm cu clienții noștri și să îi sprijinim să facă față, într-o manieră flexibilă, acestor provocări folosind soluțiile noastre.

Așadar, dacă organizația dumneavoastră se confruntă cu provocări similare, cu siguranță avem în stoc o soluție.

 

Viitorul - Software as a Service

 

Revenind la facilitatorii noștri de soluții: cuvintele cheie folosite sunt „Matematică” și „Data-Driven”. Așadar, ORTEC țintește să pună în valoare aceste puncte forte în produsele noastre viitoare. Ne vom asigura că matematica este în centrul soluțiilor noastre, dar și în beneficiul utilizatorului. Unul dintre factorii cheie ai acestei ambiții este că noi colectăm datele pe care le producem ca să învățăm din acestea și să le folosim pentru a alimenta inovația și a obține noi perspective.

Cu toate acestea, cea mai importantă schimbare prin care trecem în prezent este aceea că devenim o companie Software as a Service (SaaS). Schimbarea modelului nostru de afaceri într-un model bazat pe abonament, introducerea de Managed Services pentru produsele noastre actuale și crearea de noi produse cloud-native, utilizând întregul potențial al elasticității tehnologiei Cloud, implică pentru clienții noștri faptul că se pot baza pe tot ceea ce oferă o soluție Software as a Service.