Interviu

18 Oct 2022

Cum ar arăta lumea – și viața noastră de zi cu zi – fără logistică? Fără a fi ferit de provocări, acest domeniu are un cuvânt important de spus în economie, impunându-se prin abordări inovatoare și planuri de dezvoltare ambițioase. Experții nu au nicio îndoială asupra potențialului său. Suntem pe punctul de a afla de la Dana Bordei, Commercial Country Manager al VGP România, parte din grupul VGP, furnizor european de spații logistice și proprietăți imobiliare semi-industriale de înaltă calitate, atât despre provocările din acest an ale pieței locale, cât și despre cele ce vor urma, precum și despre cât de departe este de fapt (sau nu) era 5.0.

18 Oct 2022

Viitorul sistemului medical este caracterizat de tendințe-cheie precum îngrijirea preventivă, personalizată și durabilă, care duce la rezultate mai bune, asigură un acces mai larg la serviciile medicale, o mai bună echitate în domeniul sănătății și o suportabilitate îmbunătățită a costurilor. Diagnosticul joacă un rol esențial în modelarea viitorului în domeniul sănătății în mai multe moduri.

18 Oct 2022

Yitzhak Hagag este co-fondator și acționar al Hagag Development Europe, dar și președinte și cofondator al Hagag Group din Israel, ambele companii listate la Bursa de Valori din Tel Aviv. Pregătirea academică și cei aproape 20 de ani de experiență pe piețele imobiliare internaționale și piețele de achiziții îi oferă nu doar capabilitatea, ci și cadrul perfect pentru a identifica potențialul de dezvoltare și de creștere al economiilor emergente. Executivul este licențiat în Drept și Administrație, deține o diplomă de Master în domeniul juridic, și are un fler excepțional pentru dezvoltări imobiliare de nișă, atribute care i-au atras atenția către România – o piață pe care o consideră deosebit de interesantă, cu premise extraordinare de creștere, în special pentru dezvoltarea de proiecte high-end.

28 Jul 2022

Îmbunătățim lumea folosind pasiunea noastră pentru matematică În lumea de astăzi, complexă și bazată pe date, este esențial să ne adaptăm continuu la mediul aflat într-o schimbare rapidă. Dar cum optimizezi deciziile de afaceri în circumstanțe mereu în schimbare? La ORTEC, sprijinim organizațiile în luarea unor decizii de afaceri mai bune prin valorificarea datelor și a matematicii aplicate.

28 Jul 2022

Ana Maria Doxan și-a început parcursul profesional la Nestlé încă din perioada studenției, acum 18 ani, într-un stagiu de internship în cadrul departamentului de Corporate Communications, la birourile din Elveția.

16 Jun 2022

La Mazars, ne ajutăm clienții să-și construiască și să-și dezvolte afacerile cu încredere, cu ajutorul unei game largi de servicii de audit și consultanță fiscală și financiară de înaltă calitate. În ultimii doi ani, întreaga lume s-a confruntat cu dificultăți fără precedent. De la schimbările climatice, crizele de sănătate în curs și insecuritatea alimentară până la abuzurile drepturilor omului și războaie, reziliența organizațiilor și a comunităților în care își desfășoară activitatea va continua să fie testată. La începutul acestui an, în piață, companiile au împărtășit un sentiment de încredere și rezistență, calități de care afacerile au nevoie astăzi mai mult ca oricând. Prin urmare, consider că acum este momentul potrivit pentru a reduce decalajul dintre intenție și reacție.

16 Jun 2022

După absolvirea studiilor de economist în 2006, Sebastian Metz a acumulat o vastă experiență internațională, dobândită în Franța, Algeria și Nepal. După ce a condus cu succes departamentul pentru IMM-uri, promovarea exporturilor și târguri comerciale al Camerei de Comerț și Industrie Germano-Algeriene (AHK Algeria), a plecat în Nepal, unde a obținut funcția de consultant GIZ/CIM pentru promovarea exporturilor și a IMM-urilor la Camera de Comerț și Industrie Germano-Nepaleză (NGCCI).

18 May 2022

Steven van Groningen este unul dintre cei mai admirați directori executivi din România, fiind considerat totodată una dintre cele mai active și implicate voci din mediul local de business și un promotor al practicilor de afaceri transparente, etice și sustenabile. Într-un interviu acordat publicației TheBizz Magazine, Steven van Groningen vorbește despre cele mai importante momente ale carierei sale în funcția de CEO al Raiffeisen Bank, pe care a condus-o în ultimele două decenii, despre evoluția economiei locale și perspectivele sistemului bancar, precum și despre planurile personale de viitor.

18 May 2022

Mă bucur să vorbesc despre acest subiect, mai ales pentru că rolul departamentelor de Corporate Affairs în companii evoluează semnificativ în ultimii ani. Ne desfășurăm activitatea într-un climat global din ce în ce mai complex și mai volatil.

19 Apr 2022

Green Deal (Pactul Ecologic European), cea mai complexă inițiativă climatică din lume, este considerat „momentul omului pe Lună pentru Europa”. Obiectivele programului sunt extrem de ambițioase: să devină primul continent neutru din punctul de vedere al emisiilor de carbon până în 2050, armonizarea economiei și a modului în care consumăm resursele cu nevoile planetei și să se asigure că nimeni nu este lăsat în urmă.

INSCRIERE EVENIMENT THEBIZZ