Interviu

Fulga Dinu, Country Manager Operations, IMMOFINANZ: „Componenta socială și interacțiunea personală sunt cruciale în procesul de inovare și pentru productivitatea companiilor”

30 iulie 2021
Fulga Dinu, manager cu o experiență de două decenii pe piața de real estate, conduce operațiunile locale ale companiei austriece IMMOFINANZ, unul din cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din România. Ea vorbește, într-un interviu acordat TheBizz Magazine, despre evoluția activității companiei și măsurile implementate în ultimul an, într-un context dificil și atipic, marcat de pandemie, precum și despre proiectele actuale de investiții și direcțiile de dezvoltare stabilite pentru perioada următoare.

Să schimbăm lucrurile împreună!

30 iulie 2021
Fundația Light into Europe activează pentru o lume în care persoanele cu dizabilități au șanse egale la învățământ și locuri de muncă, desfășurând activități împreună cu copii și adulți orbi sau surzi și colaborând cu oricine împărtășește aceste idealuri, atât în România, cât și în Europa. Stan Platt, OBE dezvăluie detalii despre experiența Light into Europe în România.

Un nou vicepreședinte pentru NRCC în 2021

30 iulie 2021
Consiliul Director al NRCC a desemnat un nou vicepreședinte în persoana domnului Șerban Isopescu-Weber, Health Systems Leader în cadrul Philips Romania, un membru venerabil și activ al NRCC!

Vargha Moayed, UiPath: „Ne mutăm într-o lume hibridă și multe lucruri, inclusiv organizarea muncii, vor fi redefinite și rafinate în lunile următoare”

28 iunie 2021
Vargha Moayed este Chief Strategy Officer al UiPath, lider în enterprise automation software. În acest rol, Moayed colaborează îndeaproape cu CEO-ul UiPath, Daniel Dines, și cu conducerea executivă, pentru definirea și comunicarea inițiativelor strategice cheie. El trebuie să se asigure că planurile strategice sunt puse în aplicare rapid și că toate segmentele operaționale sunt informate, aliniate și responsabile.

Paul J.R. Renaud, autorul cărții Demigods, Aliens, and Ordinary People: „Networking-ul e un instrument foarte bun pentru orice organizație”

28 iunie 2021
Coaching-ul a devenit din ce în ce mai popular, iar oamenii au început să înțeleagă beneficiile coaching-ului după ce l-au încercat. Prin urmare, unul dintre lucrurile importante legate de coaching este că e absolut necesar să-l încerci. Deoarece chiar dacă îl explici, oamenii doar vor avea impresia că au înțeles despre ce e vorba. Însă vor înțelege cu exactitate abia după ce-l încearcă.

Cum să te descurci cu olandezii

24 martie 2021
De curând, NRCC a organizat printr-o serie de webinare evenimentul său anual Explore Doing Business în NL. La tema HR & Recrutare, Gerard Koolen (partener la Lugera) ne-a dezvăluit lucruri interesante despre ce au de înfruntat în Olanda firmele românești.

Salesianer: Reinventarea domeniului spălătoriilor industriale de textile

28 februarie 2021
Adrian Chiorean, în vârstă de 40 de ani, absolvent al Academiei de Studii Economice din București, specializarea Marketing, și al programului de master al Facultății de Relații Economice Internaționale. Angajat al companiei Salesianer Miettex din anul 2007, a ocupat cronologic poziția de Business Developer pe domeniul hotelier și medical, după care, în perioada 2012 – 2014 s-a ocupat de dezvoltarea companiei la nivel de țară, conducând departamentul de Vânzări. Din ianuarie 2015 ocupă poziția de Administrator al companiei.

De-bancare? O discuție cu Constantin Rotariu, Bitcoin Romania

22 februarie 2021
Cu cât crește valoarea criptomonedelor, le crește și popularitatea la scară mare. Dacă la început ele erau o noutate pentru investitorii timpurii și primii care le-au adoptat, folosirea și posibilitățile de utilizare le subliniază avantajele. Bitcoin, de pildă, de la apariție, acum peste 10 ani, a crescut de la doar câțiva cenți la recentul record absolut de 35.000 EURO
Cursul valutar al leului
1 Leu
USD
4.1999
EUR
4.9473
GBP
5.7880
CHF
4.5309
18 septembrie 2021

Contact

Green Gate Offices

Bulevardul Tudor Vladimirescu nr. 22

Sector 5, 050883 București

E-mail: fake@fake.com

Telefon: +40 (0)21 407 49 14

Tine legatura

Urmăriți-ne pe social media și fiți la curent cu cele mai recente evenimente.

Newsletter

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru și nu ratați niciodată știrile interesante