Interviu

Cum să te descurci cu olandezii

24 martie 2021
De curând, NRCC a organizat printr-o serie de webinare evenimentul său anual Explore Doing Business în NL. La tema HR & Recrutare, Gerard Koolen (partener la Lugera) ne-a dezvăluit lucruri interesante despre ce au de înfruntat în Olanda firmele românești.

Salesianer: Reinventarea domeniului spălătoriilor industriale de textile

28 februarie 2021
Adrian Chiorean, în vârstă de 40 de ani, absolvent al Academiei de Studii Economice din București, specializarea Marketing, și al programului de master al Facultății de Relații Economice Internaționale. Angajat al companiei Salesianer Miettex din anul 2007, a ocupat cronologic poziția de Business Developer pe domeniul hotelier și medical, după care, în perioada 2012 – 2014 s-a ocupat de dezvoltarea companiei la nivel de țară, conducând departamentul de Vânzări. Din ianuarie 2015 ocupă poziția de Administrator al companiei.

De-bancare? O discuție cu Constantin Rotariu, Bitcoin Romania

22 februarie 2021
Cu cât crește valoarea criptomonedelor, le crește și popularitatea la scară mare. Dacă la început ele erau o noutate pentru investitorii timpurii și primii care le-au adoptat, folosirea și posibilitățile de utilizare le subliniază avantajele. Bitcoin, de pildă, de la apariție, acum peste 10 ani, a crescut de la doar câțiva cenți la recentul record absolut de 35.000 EURO

Alukönigstahl aniversează un sfert de secol pe piața construcțiilor din România. Aventura continuă

15 decembrie 2020
Attila Beer are o experiență de peste 25 de ani în domeniul sistemelor arhitecturale.  A absolvit Universitatea Tehnică din Budapesta, și după o scurtă perioadă ca jurnalist, în 1993 și-a început activitatea la Alukönigstahl Ungaria.  După înființarea filialei din România, în 1995, a format și a condus echipa locală de vânzări de aici. Ca administrator, s-a implicat personal în cele mai importante proiecte la care Alukönigstahl a adus valoare adăugată prin soluțiile inovative oferite. Din 2016, el administrează și filiala Alukönigstahl din Republica Moldova.

E.S. Andrew Noble, Ambasadorul Marii Britanii în România: „Vedem o creștere semnificativă a interesului britanic în această piață și aș încuraja firmele britanice să vină și să se convingă de ceea ce are de oferit această țară”

15 decembrie 2020
În vara anului 2018 ați preluat funcția de Ambasador al Marii Britanii în România, la peste trei decenii distanță de la primul contact cu țara noastră, în calitate de secretar în cadrul Ambasadei Marii Britanii la București. Cum ați perceput România comunistă a anilor ’80 și cât de profunde sunt schimbările survenite aici în perioada post-decembristă?

Tom Leene, GKN Fokker: Două dintre motivele principale pentru care am ales să investim în România au fost istoria îndelungată în domeniul aviației și forța de muncă calificată

14 decembrie 2020
Tom Leene este Directorul companiei GKN Fokker Engineering Romania și Președintele Camerei de Comerț Olandeză – Română (NRCC). La doar 34 de ani, o vârstă considerată relativ tânără, el și-a petrecut o perioadă considerabilă a carierei profesionale în străinătate și locuiește acum în România, de peste trei ani. Pe lângă pasiunea pentru știința aerospațială, printre hobby-urile sale se numără sportul, alergatul, ciclismul și participarea la triatloane.

Peter Gastberger, Senses: „În comparație cu alte instrumente virtuale de comunicare, realitatea virtuală excelează în stimulări emoționale”

14 decembrie 2020
Din punct de vedere tehnic, realitatea virtuală este un spațiu care poate fi vizitat pe Internet cu un browser și prin lumi care sunt reale, corespund realității sau sunt ficționale într-o anume măsură. Aceasta înseamnă că putem vizita locurile pe care le dorim în orice moment doar cu un click de mouse. Locuri pe care nu ați putut să le vizitați sau nu le veți putea vizita niciodată. Pentru că prin realitatea virtuală puteți crea medii ficționale. Pe latura emoțională, aceasta este o alternativă minunată față de realitatea fizică. Cu realitatea virtuală suntem independenți de spațiu și timp. Putem comunica cu alți oameni sau face o călătorie de descoperire pe cont propriu.
Cursul valutar al leului
1 Leu
USD
4.1340
EUR
4.9250
GBP
5.7441
CHF
4.4992
22 iunie 2021

Contact

Green Gate Offices

Bulevardul Tudor Vladimirescu nr. 22

Sector 5, 050883 București

E-mail: fake@fake.com

Telefon: +40 (0)21 407 49 14

Tine legatura

Urmăriți-ne pe social media și fiți la curent cu cele mai recente evenimente.

Newsletter

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru și nu ratați niciodată știrile interesante