Interviu

Mihai Boldijar, reprezentantul grupului Bosch în România și Bulgaria: „Am avut rezultate pozitive în toate sectoarele de activitate, datorită efortului remarcabil depus de întreaga noastră organizație”

26 octombrie 2021
Grupul german Bosch, lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii, a intrat pe piața românească în urmă cu 27 de ani, ajungând în prezent la un număr de peste 8.000 de angajați în cinci entităţi. Cu două fabrici, un centru de cercetare dezvoltare, birouri de vânzări, precum și un centru de servicii de externalizare a proceselor de afaceri, toate cele patru sectoare de activitate ale grupului sunt reprezentate la nivel local. Mihai Boldijar, directorul general al Robert Bosch SRL și reprezentantul Grupului Bosch în România și Bulgaria, vorbește, într-un interviu acordat TheBizz Magazine, despre cum a răspuns compania provocărilor generate de pandemie, evoluția business-ului și planurile viitoare de dezvoltare pe piața locală.

Victor BOSTAN, CEO Purcari Wineries Group: „Obiectivul nostru este să devenim campionul Europei Centrale şi de Est în domeniul vinificației”

05 octombrie 2021
Victor BOSTAN este CEO al Grupului Purcari Wineries, unul dintre cei mai mari producători de vinuri și brandy din Europa Centrală și de Est. Are experiență de peste 35 de ani în industria vitivinicolă și, înainte să înceapă propriul business, a vizitat peste o sută de vinării din Franța, din zonele Bordeaux și Burgundia. În Italia, a avut prilejul să se documenteze despre competitivitatea producătorilor de acolo şi despre cât de mult efort se depune pentru a se produce un vin de calitate premium.

Fulga Dinu, Country Manager Operations, IMMOFINANZ: „Componenta socială și interacțiunea personală sunt cruciale în procesul de inovare și pentru productivitatea companiilor”

30 iulie 2021
Fulga Dinu, manager cu o experiență de două decenii pe piața de real estate, conduce operațiunile locale ale companiei austriece IMMOFINANZ, unul din cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din România. Ea vorbește, într-un interviu acordat TheBizz Magazine, despre evoluția activității companiei și măsurile implementate în ultimul an, într-un context dificil și atipic, marcat de pandemie, precum și despre proiectele actuale de investiții și direcțiile de dezvoltare stabilite pentru perioada următoare.

Să schimbăm lucrurile împreună!

30 iulie 2021
Fundația Light into Europe activează pentru o lume în care persoanele cu dizabilități au șanse egale la învățământ și locuri de muncă, desfășurând activități împreună cu copii și adulți orbi sau surzi și colaborând cu oricine împărtășește aceste idealuri, atât în România, cât și în Europa. Stan Platt, OBE dezvăluie detalii despre experiența Light into Europe în România.

Un nou vicepreședinte pentru NRCC în 2021

30 iulie 2021
Consiliul Director al NRCC a desemnat un nou vicepreședinte în persoana domnului Șerban Isopescu-Weber, Health Systems Leader în cadrul Philips Romania, un membru venerabil și activ al NRCC!

Vargha Moayed, UiPath: „Ne mutăm într-o lume hibridă și multe lucruri, inclusiv organizarea muncii, vor fi redefinite și rafinate în lunile următoare”

28 iunie 2021
Vargha Moayed este Chief Strategy Officer al UiPath, lider în enterprise automation software. În acest rol, Moayed colaborează îndeaproape cu CEO-ul UiPath, Daniel Dines, și cu conducerea executivă, pentru definirea și comunicarea inițiativelor strategice cheie. El trebuie să se asigure că planurile strategice sunt puse în aplicare rapid și că toate segmentele operaționale sunt informate, aliniate și responsabile.

Paul J.R. Renaud, autorul cărții Demigods, Aliens, and Ordinary People: „Networking-ul e un instrument foarte bun pentru orice organizație”

28 iunie 2021
Coaching-ul a devenit din ce în ce mai popular, iar oamenii au început să înțeleagă beneficiile coaching-ului după ce l-au încercat. Prin urmare, unul dintre lucrurile importante legate de coaching este că e absolut necesar să-l încerci. Deoarece chiar dacă îl explici, oamenii doar vor avea impresia că au înțeles despre ce e vorba. Însă vor înțelege cu exactitate abia după ce-l încearcă.

Cum să te descurci cu olandezii

24 martie 2021
De curând, NRCC a organizat printr-o serie de webinare evenimentul său anual Explore Doing Business în NL. La tema HR & Recrutare, Gerard Koolen (partener la Lugera) ne-a dezvăluit lucruri interesante despre ce au de înfruntat în Olanda firmele românești.
Cursul valutar al leului
1 Leu
USD
4.3869
EUR
4.9491
GBP
5.8407
CHF
4.7398
27 noiembrie 2021

Contact

Green Gate Offices

Bulevardul Tudor Vladimirescu nr. 22

Sector 5, 050883 București

E-mail: fake@fake.com

Telefon: +40 (0)21 407 49 14

Tine legatura

Urmăriți-ne pe social media și fiți la curent cu cele mai recente evenimente.

Newsletter

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru și nu ratați niciodată știrile interesante