Advertorial

28 Jun 2021

Universitatea Româno-Americană și-a asumat să investească în educație și performanță, susținându-și financiar studenții prin acordarea de burse, inclusiv prin acoperirea integrală a taxei de școlarizare pentru cei mai buni studenții ai săi.

14 Dec 2020

Deși are rădăcini încă din 1991, IULIUS este o prezență sub acest nume pe piața de real estate din 2000, atunci când inaugura primul mall din afara Capitalei. Tot de atunci realizează cele mai ambițioase proiecte de regenerare urbană, care au devenit ancore pentru comunitate și surse de dezvoltare pentru orașe precum Iași, Timișoara, Cluj-Napoca și Suceava. 

14 Dec 2020

WISE FINANCE SOLUTIONS este o companie de consultanță pentru afaceri și managementul proiectelor, ce activează din 2009. Domeniul principal al activității sale este furnizarea de consultanță de specialitate în domeniul finanțărilor nerambursabile, cu o vastă experiență în accesarea de fonduri europene, fonduri guvernamentale (ajutoare de stat) și alte tipuri de subvenții, precum și în gestionarea proiectelor de investiții finanțate din fonduri nerambursabile. WFS oferă în mod constant sprijin clienților în implementarea proiectelor lor de investiții și în medierea relației dintre potențialii beneficiari și instituțiile care coordonează implementarea și gestionarea asistenței financiare nerambursabile.

INSCRIERE EVENIMENT THEBIZZ