TotalSoft, unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme informatice de business din Europa Centrală și de Est, a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri de peste 31 milioane euro, cu 26% mai mare decât în anul precedent.

Creșterea se datorează investițiilor în produse noi și existente, precum și dezvoltării programului de parteneriate, prin care compania își propune să creeze un ecosistem de business.

În același timp, TotalSoft și-a mărit numărul de angajați ca urmare a recrutării constante de noi talente pentru a susține ritmul de creștere.

Ca parte a direcțiilor sale strategice, TotalSoft a investit anul trecut aproximativ 5 milioane de euro în dezvoltarea de produse, cu 13% mai mult decât în 2021, concentrându-se în același timp pe atragerea de noi parteneri. Ca urmare, veniturile recurente au reprezentat în 2022 aproximativ 60% din cifra de afaceri.

„Rezultatele financiare ale TotalSoft reflectă o strategie atent construită, susținută de o echipă de specialiști și de investițiile continue în soluțiile noastre principale. În momentul de față, ne bazăm pe una dintre cele mai bune echipe din punct de vedere al experienței, al know-how-ului de industrie și al profesionalismului, fiind fundamentul succesului nostru. Acest lucru se poate observa în satisfacția și încrederea clienților și partenerilor noștri, atât locali, cât și externi. Am crescut an de an, iar acest lucru ne determină să continuăm în direcția integrării de noi tehnologii în produsele existente, să investim în dezvoltarea de noi soluții, să atragem parteneriate de calitate și noi talente care să rezoneze cu valorile companiei noastre”, a declarat Gorkem Tursucu, CEO TotalSoft.

Compania a înregistrat un avans constant pe toate diviziile de business, cele mai mari creșteri fiind generate de soluțiile Charisma Financial Services, Charisma HCM și Charisma ERP.

TotalSoft, companie românească fondată în 1994, este unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme informatice de business (ERP, HCM, Healthcare și BI) din Europa Centrală. Compania are o echipă de 600 de specialiști și proiecte în peste 40 de țări de pe patru continente.

TotalSoft este unul dintre primii 10 furnizori globali de soluții software pentru industria de leasing și unul dintre primii 10 furnizori europeni de soluții ERP și HCM. În toamna anului 2016, TotalSoft a fost achiziționată de Logo Yazilim A.S. (Logo).