SeedBlink a numit-o pe Carmen Sebe în funcția de CEO  

SeedBlink a numit-o pe Carmen Sebe în funcția de CEO

SeedBlink, platforma de investiții cu cea mai rapidă creștere, specializată în identificarea, verificarea, finanțarea și scalarea startup-urilor europene de tehnologie, a numit-o de la 1 septembrie pe Carmen Sebe în funcția de CEO, după ce de la 1 ianuarie 2020 aceasta s-a alăturat platformei ca partener.

Odată cu promovarea lui Carmen Sebe, Andrei Dudoiu, co-fondatorul și fostul CEO al companiei, devine Managing Partner și Președinte al Board of Directors, în timp ce Ionuț Pătrăhău este, de asemenea, Managing Partner și responsabil pentru Corporate Development. Radu Georgescu își continuă activitatea în calitate de Chairman of the Board of Advisors.

Organigrama este completată de doi manageri noi pentru funcțiile de director financiar și director tehnic.

Astfel, Dorina Tudor, un manager cu 25 ani de experiență în domeniul financiar, este de la 7 septembrie Chief Financial Officer, iar Geoge Simion, un specialist cu 17 ani de experiență în IT, a devenit din august noul Chief Technology Officer al SeedBlink.

Aceste angajări vin ca urmare a rundei de finanțare Seria A de 3 milioane de euro a SeedBlink condusă de fondul de investiții Catalyst II România, cu participarea suplimentară a investitorilor instituționali și a campaniei SeedBlink pe propria sa platformă.

„Dorina Tudor și George Simion sunt seniori cu experiență în tehnologie și sunt extrem de încântata să-i primesc pe amândoi în echipa SeedBlink. Experiența Dorinei în domeniul finanțelor și al contabilitățîi în mai multe industrii este background-ul perfect pentru a ne dezvolta afacerea ca primul nostru director financiar. Experiența lui George Simion în construirea și scalarea platformelor fintech ne va ajuta să construim un produs de ultimă generație, cu un portofoliu de produse tehnologice concentrate pe clienți. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm din nou împreună și să democratizăm investițiile în startup-uri tehnologice la nivel european”, declară Carmen Sebe, CEO al SeedBlink.

În ultimele două luni, SeedBlink și-a consolidat echipa de executivi și Board of Advisors cu specialiști de renume printre aceștia numărându-se și Marius Ghenea, Pekka Maki și Ted Cominos Jr.

Cursul valutar al leului
1 Leu
USD
4.1999
EUR
4.9473
GBP
5.7880
CHF
4.5309
18 septembrie 2021

Contact

Green Gate Offices

Bulevardul Tudor Vladimirescu nr. 22

Sector 5, 050883 București

E-mail: fake@fake.com

Telefon: +40 (0)21 407 49 14

Tine legatura

Urmăriți-ne pe social media și fiți la curent cu cele mai recente evenimente.

Newsletter

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru și nu ratați niciodată știrile interesante