Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Ardeleanu s-a extins cu două locații, în București și Giurgiu, după o investiție de peste 450.000 euro  

Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Ardeleanu s-a extins cu două locații, în București și Giurgiu, după o investiție de peste 450.000 euro

După lansarea din 2020, alături de alți parteneri, a rețelei de clinici de imagistică Medima Health, familia Ardeleanu a finalizat o investiție de peste 450.000 euro în extinderea cu două noi locații a rețelei Clinicile Dentare Dr. Ardeleanu.

Lansată în Oltenița, în 2018, rețeaua Clinicile Dentare Dr. Ardeleanu beneficiază de două noi clinici dentare multidisciplinare, în București și Giurgiu, și are în plan deschiderea următoarei clinici în orașul Călărași, în 2022.

„Rețeaua de clinici dentare Dr. Ardeleanu este un proiect antreprenorial prin care vrem să ducem standardele de stomatologie modernă, minim invazivă, în urbanul mic, adică orașe cu aproximativ 50.000, maxim 100.000 de locuitori. Primele clinici sunt în orașe din sudul țării, fiind mai ușor pentru medicii din București să se deplaseze pentru tratamente și să asigurăm serviciile medicale la un raport corect calitate-preț. În plus, clinica din București funcționează și ca un hub de tehnologie, care va asigura suport celorlalte clinici”, a declarat Vlad Ardeleanu, co-fondator.

O mare parte a investiției s-a îndreptat către dotarea cu echipamente stomatologice de ultimă generație, care asigură pacienților tratamente eficiente, rapide, minim invazive. Totodată, proiectul a presupus investiții în amenajare, designul interior având stilul unui dental boutique.

Clinica din Giurgiu este amplasată într-o clădire monument istoric - Casa Hentze, iar cea din București este plasată într-o vilă istorică din cartierul Dorobanți.

„Conceptul clinicilor noastre a pornit de la ideea copilul de astăzi este adultul de mâine. Dantura joacă un rol foarte important, încă de la vârste fragede, în dezvoltarea sănătoasă și armonioasă. Din acest motiv, ne-am angajat să oferim copiilor un început corect în ceea ce privește sănătatea orală și să îi educăm că este mai bine și mai ușor să prevenim decât să tratăm. Pe lângă specialitatea de pedodonție, pe care punem un accent deosebit, suntem clinica întregii familii și oferim fiecărei persoane o soluție personalizată pentru un zâmbet mai frumos și mai sănătos, pe măsura așteptărilor sale”, adaugă Dr. Virginia Ardeleanu, fondator și CEO al Clinicilor Dentare Dr. Ardeleanu.

Echipa medicală este una multidisciplinară, formată din 20 medici specializați în diverse ramuri ale stomatologiei, care își desfășoară activitatea atât în clinica din București, cât și în clinicile din provincie.

Clinicile oferă tratamente stomatologice moderne pentru adulți și copii, efectuate de o echipă de medici specialiști, folosind tehnologie de ultimă generație. Epicentrul rețelei îl reprezintă serviciile de pedodonție, unitățile dentare dispunând de cabinete amenajate pentru copii și de medici specialiști pedodonți.

 

Cursul valutar al leului
1 Leu
USD
4.1999
EUR
4.9473
GBP
5.7880
CHF
4.5309
18 septembrie 2021

Contact

Green Gate Offices

Bulevardul Tudor Vladimirescu nr. 22

Sector 5, 050883 București

E-mail: fake@fake.com

Telefon: +40 (0)21 407 49 14

Tine legatura

Urmăriți-ne pe social media și fiți la curent cu cele mai recente evenimente.

Newsletter

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru și nu ratați niciodată știrile interesante