Leroy Merlin, retailer specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit, deschide vineri cel de-al 19-lea magazin din România, în municipiul Târgoviște.

„Începând din 14 mai, îi așteptăm pe toți dâmbovițenii și nu numai în noul magazin Leroy Merlin din Târgoviște să descopere și să se bucure de toate produsele din ofertă și serviciile pe care noi le punem la dispoziția lor. Prin soluțiile noastre alternative de cumpărare «Rezervă și Ridică», «Comandă telefonică» sau «Comandă online» ne propunem să oferim clienților noștri o experiență de cumpărături omnicanal eficientă. Prezența noastră în orașul Târgoviște marchează deschiderea celui de-al 19-lea magazin, în cel de-al 14-lea oraș din România și este un nou pas în strategia noastră de dezvoltare a rețelei Leroy Merlin pe piața locală”, a declarat Frédéric Lamy, CEO Leroy Merlin Romania. 

Noul magazin se desfășoară pe o suprafață totală de 10.000 metri pătrați, dintre care aproximativ 2.000 metri pătrați sunt alocați sectorului de materiale pentru construcții și 500 metri pătrați sectorului dedicat produselor pentru grădină. Unitatea dispune și de un număr de 264 de locuri de parcare.

Magazinul, cu peste 100 de angajați, are un portofoliu care cuprinde peste 25.000 de produse, din categorii precum materiale de construcții, produse pentru grădină, decorațiuni, unelte, produse pentru renovarea casei sau soluții pentru proiecte de casă (băi și bucătării).

Leroy Merlin este lider european al pieței de bricolaj, cu o istorie de peste 90 de ani ca retailer specializat pe construcții, decorațiuni și grădinărit. Parte a grupului francez ADEO, Leroy Merlin deține 800 de magazine în 15 țări din Europa, Asia, Africa și America de Sud.

În România, retailerul are peste 2.500 de angajați și o rețea de 19 magazine în 14 orașe.