Huawei, un important furnizor global de infrastructură și dispozitive inteligente pentru tehnologia informației și comunicațiilor (TIC), își extinde contractul de închiriere în clădirea Globalworth Tower din București pentru un spațiu suplimentar de birouri de 1.000 mp.

Astfel, începând cu luna iulie 2022, Huawei își va desfășura activitatea pe o suprafață totală de 12.600 mp în prima clădire din Sud-Estul Europei care a primit certificarea LEED Platinum.

„Suntem mândri să avem compania Huawei în comunitatea noastră de afaceri din 2015. Huawei este un brand care investește dintotdeauna în inovație, duce inovația la nivelul următor și oferă valoare industriei și societății în general. Acestea sunt misiuni cu adevărat importante și pentru dezvoltarea Globalworth. Prin urmare, considerăm parteneriatul nostru de afaceri pe termen lung ca fiind un proces continuu valoros pentru a construi o societate mai bună împreună. Îi mulțumim echipei Huawei pentru încredere și ne dorim să sprijinim în continuare creșterea ei în România și nu numai”, a declarat Ema Iftimie, Head of Leasing & Customer Care, Globalworth România.

Înființată în 1987, corporația chineză multinațională de tehnologie are aproximativ 195.000 de angajați în întreaga lume și operează în peste 170 de țări și regiuni, deservind peste trei miliarde de oameni din întreaga lume.

„În calitate de companie centrată pe client, este important ca Huawei să rămână aproape de clienții și partenerii săi. Ne bucurăm să ne continuăm activitatea într-unul dintre cele mai populate și mai mari comunități de afaceri din București, în Globalworth Tower. În ultimii ani, Huawei a înregistrat o creștere uriașă în rândul membrilor biroului nostru local, iar Globalworth a fost martor direct la acest lucru. Ne dorim un parteneriat continuu cu Globalworth pentru o Românie mai bună, a adăugat Peter Piao, Administrative Management Director, Huawei România.

Globalworth Tower este o clădire de birouri de clasă A, cu o înălțime de 120 de metri și  o suprafață închiriabilă totală de 54.000 metri pătrați. Globalworth este o companie imobiliară activă în Europa Centrală şi de Est, listată la Bursa de Valori de la Londra, în segmentul AIM, care activează în România și Polonia, în ambele ţări devenind principalul investitor pe piața imobiliară de birouri.