Dezvoltatorul imobiliar HAGAG Development Europe anunță închirierea a aproximativ 1.250 de metri pătrați de spații de birouri în clădirea H Victoriei 109 către BTDConstruct & Ambient și Progetto Lusso Industrial Cluster, parte din grupul BTD.

Noii chiriași, jucători importanți din industria de construcții comerciale și industriale, respectiv inginerie, arhitectură și design, ocupă etajele 2, 3, 7 și parțial etajul 1, în aripa din Calea Victoriei.

„Îmi face plăcere să le urez bun venit noilor noștri chiriași, BTDConstruct & Ambient și Progetto Lusso, în comunitatea H Victoriei 109. Totodată, mă bucur să văd că, în ciuda vocilor mai puțin optimiste, piața de spații de birouri s-a dovedit rezilientă și cererea a rămas pregnantă. Cred că marea majoritate a companiilor ale căror model de afaceri este centrat pe dezvoltare continuă și în special companiile care pun bunăstarea angajaților pe primul plan, vor investi întotdeauna într-un spațiu de birouri modern, care să le ofere toate facilitățile necesare unei creșteri armonioase pe termen lung”, declară Yitzhak Hagag, Cofondator și acționar Hagag Development Europe.  

H Victoriei 109 este unul dintre cele mai proeminente proiecte de birouri livrate în ultimul deceniu în zonele centrale și ultra-centrale ale Bucureștiului și singurul localizat pe Calea Victoriei. Desfășurat pe 8 nivele și cu o suprafață închiriabilă totală cu peste 6.000 de metri pătrați, proiectul este certificat BREEAM In-Use cu standardul Excellent și dispune de facilități similare celor specifice clădirilor de birouri de clasă A.

”BTDConstruct & Ambient împlinește anul acesta 9 ani de activitate în sectorul de construcții din România. În tot acest timp am crescut alături de angajații și partenerii noștri, ne-am consolidat portofoliul de clienți, precum și pe cel de servicii și am livrat proiecte extraordinare. Dinamismul pieței și evoluția pozitivă a companiei ne-au motivat să recrutăm an de an noi colegi, aceste demersuri generând, implicit, și nevoia unui spațiu de lucru mai amplu. Așadar, relocarea BTDConstruct & Ambient și Progetto Lusso (parte din Grupul de Companii BTD), într-un spațiu mai generos și mai modern, a venit ca un pas firesc pentru noi în aceste momente. Apreciem foarte mult abordarea și demersurile Hagag Development Europe pentru revitalizarea țesutului urban al orașului, astfel că decizia de a alege H Victoriei 109 a fost, și aceasta, la fel de naturală”, spune Cornel Dogaru, CEO BTDConstruct & Ambient.

Hagag Development Europe este un investitor și dezvoltator imobiliar specializat în proiecte din domeniul rezidențial, comercial și hotelier din România, listat la Bursa de Valori din Tel Aviv. Compania este implicată în achiziționarea, dezvoltarea, renovarea și administrarea mai multor clădiri și proiecte situate în zonele premium ale Bucureștiului și este singurul jucător de pe piața locală care plasează investiții semnificative în dezvoltarea segmentului de nișă al reînnoirii urbane prin reconversia clădirilor vechi, istorice, cu prezență arhitecturală unică.