Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe anunță lansarea unui nou proiect rezidențial upper-premium, H Primăverii 1, valoarea estimată a investiției ridicându-se la peste 20 de milioane de euro.

În prezent în faza de proiectare, H Primăverii 1 va fi edificat pe un teren cu suprafața de 1.360 de metri pătrați și va afișa peste 4.000 de metri pătrați construiți de apartamente și spații comerciale, la care se adaugă mai mult de 2.000 de metri pătrați de construcție subterană, destinați exclusiv locurilor de parcare.

Clădirea va cuprinde 18 unități rezidențiale și 700 de metri pătrați de spații comerciale, dispuse într-un regim de înălțime de -2 + P + 5E. 

„Suntem încântați să lansăm pe piața locală un nou proiect rezidențial upper-premium care înglobează cele mai înalte standarde în materie de dezvoltări imobiliare. Poziționarea privilegiată, împrejurimile selecte și arhitectura remarcabilă, completate de facilitățile excepționale specifice zonei asigură toate premisele pentru ca H Primăverii 1 să devină, în cel mai scurt timp, un reper rezidențial emblematic al Bucureștiului”, a declarat Yitzhak Hagag, co-fondator și acționar Hagag Development Europe.

Compania își continuă planurile de expansiune pe piața locală și rămâne unul dintre cei mai dinamici și proeminenți investitori activi pe piața locuințelor de lux.

Hagag Development Europe este un investitor și dezvoltator imobiliar specializat în proiecte din domeniul rezidențial, comercial și hotelier din România, listat la Bursa de Valori din Tel Aviv.

Compania este implicată în achiziționarea, dezvoltarea, renovarea și administrarea mai multor clădiri și proiecte situate în zonele premium ale Bucureștiului și este singurul jucător de pe piața locală care plasează investiții semnificative în dezvoltarea segmentului de nișă al reînnoirii urbane prin reconversia clădirilor vechi, istorice, cu prezență arhitecturală unică.