GTC, una dintre cele mai importante companii imobiliare din Europa Centrală și de Est, anunță prelungirea contractului de închiriere cu Webhelp România pentru un spațiu de aproximativ 5.000 de metri pătrați în proiectul Premium Plaza din București.

Compania Webhelp  este unul dintre liderii mondiali în industria BPO, care proiectează, furnizează și optimizează experiențe umane inedite pentru lumea digitală de astăzi. De la vânzări la servicii, de la moderarea conținutului până la gestionarea creditelor, Webhelp este un partener end-to-end în toate traseele clienților B2C și B2B.

Numărul de angajați ai filialei din România a chiriașului este de peste 2.300 în cele patru locații ale sale din București, Galați, Iași și Ploiești. Webhelp a decis să rămână în Premium Plaza în sediul său de 5.000 de metri pătrați pentru încă trei ani, în continuarea celor opt ani de colaborare cu GTC. 

„Această mentalitate deschisă către schimbare este cea care determină inovarea pentru clienți și ne stimulează creșterea continuă la nivel global și local. Pentru a permite acest lucru, angajații noștri trebuie să se simtă confortabil într-un mediu de lucru de calitate, care contribuie la bunăstarea lor, rezultând astfel un impact pozitiv asupra experienței și satisfacției clienților.

Pentru a atinge acest obiectiv, locația excelentă și spațiul de lucru, alături de flexibilitatea de a crea un design personalizat de birou cu o configurație confortabilă, ne-au condus la decizia de a prelungi contractul de închiriere în Premium Plaza”, a declarat Răzvan Pătrunoiu, CEO Webhelp România.

Clădirea Premium Plaza este situată în Piața Victoriei, centrul financiar și administrativ al Bucureștiului, și oferă o suprafață totală închiriabilă de 8.500 de metri pătrați.

„Sunt bucuros să pot oferi chiriașilor noștri tot ce au nevoie. Încrederea continuă a chiriașului nostru Webhelp în noi este cea mai bună dovadă că GTC nu este doar un proprietar de clădire, ci și un partener în afaceri. Pentru că Webhelp este o companie care pune mare preț pe angajați, le-am îndeplinit nevoile oferind un mediu sigur și sănătos pentru oamenii lor sub forma unor spații de birouri moderne de clasă A, conforme cu standardele ESG”, a declarat Ziv Gigi, Managing Director Operațiuni GTC România.

Sfârșitul anului 2021 a fost o perioadă fructuoasă pentru GTC România, care a primit trei noi chiriași în Proiectul City Gate: Zim Shipping, Excela Solutions și Bachmann România. Ultimul trimestru al anului 2021 a fost, de asemenea, bun pentru consolidarea relațiilor cu alți chiriași, cum ar fi Miele, unul dintre cei mai mari producători mondiali de electrocasnice, și Keyence, un furnizor lider de senzori, sisteme de măsurare, markere laser, microscoape și sisteme de vizualizare la nivel mondial.

GTC Group, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de spații comerciale și de birouri din Europa Centrală și de Est, este activ în șase țări: Polonia, România, Ungaria, Croația, Serbia și Bulgaria. Dezvoltatorul are un portofoliu de proiecte evaluat la aproape 2,3 miliarde de euro, care include 46 de clădiri, dezvoltate pe o suprafață de 1.300.000 de metri pătrați.