Ferrero își extinde spațiul de birouri în Globalworth Tower București  

Ferrero își extinde spațiul de birouri în Globalworth Tower București

Ferrero, unul dintre cele mai cunoscute și iubite branduri din lume, își extinde suprafața de birouri în clădirea Globalworth Tower, deținută de cel mai mare investitor de birouri din Europa Centrală și de Est.

Chiriașul Globalworth din anul 2017, Ferrero își va desfășura activitatea pe o suprafață totală de 1.660 de metri pătrați începând cu luna septembrie 2021.

Anterior semnării acestui contract, grupul italian avea la dispoziție 1.000 de metri pătrați în prima clădire din Sud-Estul Europei care a primit acreditarea LEED Platinium. Ca urmare a măririi echipei Ferrero în România, dar și a distanțării sociale care a condus la o cerere mărită a suprafețelor de birouri, Globalworth a mai pus la dispoziție partenerului un spațiu de 660 de metri pătrați în clădire.

„Mulțumim echipei Ferrero pentru încrederea pe care ne-a oferit-o prin extinderea colaborării noastre! Această tranzacție confirmă că strategia de a pune siguranța comunității noastre pe primul loc a dat roade. Tendința de întoarcere la birou este deja printre noi, ca un semn de revenire la normalul de dinainte. Tot mai mulți parteneri de business ne spun că a lucra de acasă nu poate fi o soluție pe termen lung, deoarece angajaților le este greu să își delimiteze viața personală de cea profesională, lipsindu-le interacțiunea cu colegii. Exemple precum Ferrero arată că întoarcerea la birou, cu toate măsurile de siguranță luate, este dorită de membrii comunității Globalworth, iar noi ne bucurăm să le fim alături pentru a găsi cele mai bune soluții împreună”, a spus Ema Iftimie, Head of Leasing & Customer Care, Globalworth România.

Încadrată în Clasa A, cu 26 de etaje, o înălțime de 120 m și o suprafață închiriabilă de 54.000 mp, cu multipli chiriași și accesibilitate excelentă, Globalworth Tower este a doua cea mai înaltă clădire de birouri din România.

„Decizia de a ne extinde sediul în București a fost un pas logic în strategia noastră de creștere a companiei în România; în acest context, extinderea consolidează capacitățile în regiune pentru a ne încuraja dezvoltarea și pentru a ne spori eforturile de a ne servi clienții și partenerii”, a adăugat Lorenzo Gavini, Managing Director Ferrero România și Bulgaria.

Globalworth este o companie imobiliară activă în Europa Centrală şi de Est, listată la Bursa de Valori de la Londra, în segmentul AIM, care activează în România și Polonia, în ambele ţări devenind principalul investitor pe piața imobiliară de birouri.

Gestionat de aproape 200 de profesioniști în Cipru, Guernsey, România și Polonia, portofoliul companiei are o valoare totală de aproximativ 3 miliarde de euro, la 31 decembrie 2020.

 

Cursul valutar al leului
1 Leu
USD
4.1340
EUR
4.9250
GBP
5.7441
CHF
4.4992
22 iunie 2021

Contact

Green Gate Offices

Bulevardul Tudor Vladimirescu nr. 22

Sector 5, 050883 București

E-mail: fake@fake.com

Telefon: +40 (0)21 407 49 14

Tine legatura

Urmăriți-ne pe social media și fiți la curent cu cele mai recente evenimente.

Newsletter

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru și nu ratați niciodată știrile interesante