Dana Bordei a fost numită în funcția de Director Comercial al VGP România  

Dana Bordei a fost numită în funcția de Director Comercial al VGP România
Dana Bordei

VGP, furnizor european de spații imobiliare logistice și semi-industriale de înaltă calitate, anunță numirea Danei Bordei în funcția de Country Manager Comercial pentru VGP România.

Dana Bordei, care s-a alăturat dezvoltatorului la sfârșitul lunii aprilie 2021, va fi responsabilă de dezvoltarea portofoliului de facilități logistice și semi-industriale pe piața din România.

„Sunt foarte încântată că mă alătur VGP pentru a sprijini extinderea companiei. Există un potențial semnificativ de creștere pe piața din România și sunt bucuroasă să susțin VGP în evoluția sa. Industria va intra în era 5.0 în următorii ani și VGP este pregătit să ofere noi modalități de lucru pentru drumul care urmează”, a spus ea.

Înainte de a se alătura VGP, Dana Bordei a lucrat la WDP România ca director comercial timp de doi ani și are o experiență de 12 ani la CBRE ca Head of Industrial Advisory. Ea locuiește în București și deține o diplomă de master în finanțe la Facultatea de Finanțe și Bănci de la Universitatea de Studii Economice din București.

Tomas Van Geet, directorul comercial VGP, a declarat: „Suntem foarte încântați că Dana s-a alăturat VGP. Având o vastă experiență în sectorul logistic și comercial imobiliar și o înțelegere aprofundată a pieței din România, ea va fi o valoare adăugată excelentă pentru echipa noastră din România. Suntem încrezători că ne vom continua traiectoria ascendentă de succes cu sprijinul Danei”.

 

Cursul valutar al leului
1 Leu
USD
4.1999
EUR
4.9473
GBP
5.7880
CHF
4.5309
18 septembrie 2021

Contact

Green Gate Offices

Bulevardul Tudor Vladimirescu nr. 22

Sector 5, 050883 București

E-mail: fake@fake.com

Telefon: +40 (0)21 407 49 14

Tine legatura

Urmăriți-ne pe social media și fiți la curent cu cele mai recente evenimente.

Newsletter

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru și nu ratați niciodată știrile interesante