CTP achiziționează peste 110.000 metri pătrați de spații industriale de la Zacaria Industrial  

CTP achiziționează peste 110.000 metri pătrați de spații industriale de la Zacaria Industrial

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A din România, a achiziționat aproximativ 112.000 mp de spații industriale de la  Zacaria Industrial, reprezentând parcuri logistice în patru orașe din România.

Tranzacția marchează direcția strategică a grupului de a își face simțită prezența în orașe noi precum Craiova, și a-și întări prezența în orașe precum Sibiu, Arad și Oradea.

Prin această achiziție, CTP se apropie cu pași rapizi de obiectivul său pentru anul 2021, de a deține 2 milioane mp de depozite pe piața locală.

„Suntem fideli strategiei noastre de a ne dezvolta regional în Transilvania, iar această achiziție adaugă piese importante în portofoliul nostru regional. Le urăm bun venit tuturor clienților noi care intră, în acest fel, în marea familie CTP și ne bucurăm că punem pe harta noastră în România un oraș precum Craiova”, a declarat Ana Dumitrache, Country Manager CTP România.

În 2020, CTP a mai realizat o serie de tranzacții similare, printre care achiziția platformei A1 Business Park din Dragomirești Vale de la Cromwell Property Group și cea a parcului industrial Equest Logistic Park, situat pe autostrada A1, în apropiere de București, de la Forum Serdika.

Până la această tranzacție CTP deținea depozite de clasa A în 10 orașe din România: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Pitești, Sibiu, Timișoara, Turda, Ineu și Salonta.

În Europa Centrală și de Est, compania este cel mai mare dezvoltator de parcuri industriale și logistice cu un portofoliu de 6,6 milioane mp pe care și-a propus să-l extindă la 10 milioane mp până în 2023.

Cursul valutar al leului
1 Leu
USD
4.1999
EUR
4.9473
GBP
5.7880
CHF
4.5309
18 septembrie 2021

Contact

Green Gate Offices

Bulevardul Tudor Vladimirescu nr. 22

Sector 5, 050883 București

E-mail: fake@fake.com

Telefon: +40 (0)21 407 49 14

Tine legatura

Urmăriți-ne pe social media și fiți la curent cu cele mai recente evenimente.

Newsletter

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru și nu ratați niciodată știrile interesante