Chairry Design & Furniture, o companie specializată pe segmentul de fit-out – amenajări interioare complete, a ajuns în anul 2021 la o cifră de afaceri de 1,1 milioane de euro, pe fondul unei piețe efervescente pe segmentul de mobilier și amenajări interioare din România, în special în domeniul HORECA, care înregistrează o revenire rapidă în context post-pandemic.

Pentru anul 2022, Chairry Design & Furniture își propune atingerea unei cifre de afaceri de 3 milioane de euro, prin extinderea activităților pe segmentul interioarelor de birouri, domeniului educațional (școli publice și private), cât și pe domeniul medical (clinici și spitale).

„În 2021, atât hotelurile cât și restaurantele au investit în proiecte de re-design si reamenajare, pentru a fi competitive în perspectiva redeschiderii de după lunga perioadă pandemică. În același timp, s-au inaugurat numeroase restarurante noi, multe cu concepte inovative, cât și hoteluri – atât aparținând unor lanțuri internaționale, cât și hoteluri deținute de proprietari locali. Vedem în continuare oportunitatea creșterii segmentului de fit-out, în principal pe segmentele medical, educațional, dar și de birouri, având în vedere relaxarea restricțiilor sanitare și revenirea treptată la birou, care se simte deja”, declară Raluca Dorobanțu, Managing Partner Chairry.

Conform unei analize a companiei, doar pe segmentul hotelier în ultimul an au fost inaugurate sau sunt în curs de livrare cel puțin 10 noi hoteluri de 4 și 5 stele în România.

Chairry Design & Furniture a semnat în 2021 designul interior pentru peste 3.500 de metri pătrați de spații interioare - între care Trattoria Il Calcio, Hotel Ibis Timișoara, Hotel Golden Tulip Sibiu, Hotel Sinaia, noua Clinică Neuroaxis din București, Enayati Medical City, Mall Vitan.

Chairry Design & Furniture, o companie antreprenorială românească, operează de peste 20 de ani pe piața locală și este specializată în design și amenajări interioare, precum și în furnizare de soluții de mobilier importat sau produs local. În total, Chairry a importat până în prezent peste 20.000 de piese de mobilier și a amenajat peste 50.000 mp de spații interioare.