Ziua de 26 mai 2022 a reprezentat un punct de reper în istoria Camerei de Comerț Bilaterale Eleno- Române, fiind sărbătorită revenirea fizică a comunității grecești după mai bine de 2 ani de pandemie și restricții.

 

Spring Gala, care a avut loc în grădina Loft Diplomat, o locație premium din București, a oferit celor peste 200 de membri reuniți socializare de bună calitate, premii, muzică relaxantă și băuturi răcoritoare.

 

Trei momente importante au marcat seara și au făcut-o specială pentru invitați, fiind sărbătorite antreprenoriatul, colaborările profesionale și valorile culturale.

Mai precis, continuând tradiția, un premiu de confirmare a celei mai bune companii-membru, în funcție de rezultatele financiare aferente anului 2021, a fost acordat domnului Vasilis Chrelias, CEO Diamedix Diagnostica. Analiza în vederea selecției a fost făcută de compania-membru Deloitte România.

 

Educația și limba greacă sunt valori de bază ale elenismului și nu puteau fi omise în acea seară specială. În acest sens, doamna Anthousa Mechanetzidou, Președintele Asociației Părinților din cadrul Școlii Elene „Athena” a fost premiată pentru contribuția și performanța remarcabilă în promovarea școlii și a importanței acesteia pentru grecii care locuiesc în București.

 

Nu în ultimul rând, un moment emoționant al Galei a fost recunoașterea colaborării perfecte dintre Cameră și doamna Andy Liakopoulou, un coleg drag și un partener extraordinar din cadrul Oficiului Economic al Ambasadei Greciei în România.

 

Profităm de această ocazie pentru a ne exprima aprecierea și recunoștința față de toți membrii și prietenii noștri care au onorat evenimentul nostru, cu promisiunea de a evolua în fiecare an pentru a le depăși așteptările.