Opinii | Comentarii | Analize

18 May 2022

Primul trimestru a fost marcat de intensificarea activității de tranzacționare la Bursa de Valori București (BVB) pe fondul unei volatilități crescute care a cuprins piețele de capital internaționale.

18 May 2022

Am tot auzit pronunțat cuvântul „sustenabilitate” în ultima vreme. Cu toată eleganța de care pot da dovadă, o bună parte din cei care folosesc acest cuvânt îmi lasă impresia că o fac doar pentru a se auzi ei pe ei, sau pentru că are o muzicalitate aparte.

18 May 2022

În viața profesională nu întâlnim doar oameni amabili cu care am vrea să ne petrecem timpul.

18 May 2022

Se întâmplă rar ca Fondul Monetar Internațional (FMI) să-și corecteze previziunile de creștere economică după doar un trimestru de la începutul anului.

24 May 2022

Există și vor exista multe victime ale războiului Rusiei împotriva Ucrainei, dar cea mai mare ar putea fi Acordul Cuprinzător privind investițiile dintre Uniunea Europeană și China

18 May 2022

RESHAPE THE FUTURE 3-5 MAI 2022 HOTEL CARO BUCHAREST

18 May 2022

Viena este unul dintre cele mai de succes orașe din lume, dacă ar fi să ne raportăm la calitatea vieții, la infrastructura municipală și la inovarea socială - conform unui raport al European Investmentbank. Iar Viena este în continuă dezvoltare! Într-un viitor nu foarte îndepărtat, numai în zona metropolitană a Vienei vor locui aproximativ trei milioane de oameni. Crește astfel necesitatea găsirii locurilor de muncă, a spațiilor de locuit, a energiei și a infrastructurii moderne. Dar pe lângă globalizare și transformare digitală, criza climatică și resursele naturale din ce în ce mai limitate reprezintă adevărate provocări pentru orașele secolului 21. Aceste provocări au o influență decisivă asupra modului cum va arăta în viitor viața orașului: orașele provoacă în prezent 75% din emisiile globale de CO2!

18 May 2022

Pe 29 martie 2022 a avut loc cea de-a 4-a ediție a evenimentului „International Women’s Day” organizat la Muzeul de Artă Recentă din București, în beneficiul Fundației MARe. Camera de Comerț Bilaterală Eleno-Română a sprijinit, pentru al doilea an, acest eveniment deosebit.

18 May 2022

Dat fiind articolul meu anterior despre noua Lege din 2021 privind siguranța națională și investițiile din Marea Britanie – și despre modul în care poate afecta comerțul și investițiile dintre Marea Britanie și România - nu trebuie să considerați că discuția despre acest subiect s-a încheiat. Încă un act legislativ – Legea privind criminalitatea economică (transparență și aplicare) din 2022 („Legea privind criminalitatea economică”) a primit avizul regal la data de 15 martie a acestui an. Legea criminalității economice poate, de asemenea, să aibă efecte asupra comerțului internațional și asupra investițiilor din domeniul imobiliar din Marea Britanie.

19 Apr 2022

Noul peisaj economic și tehnologiile actuale ne oferă oportunități de a crea noi experiențe de învățare,valorificând cercetarea dintr-o varietate de discipline împreună cu imaginație și creativitate.

INSCRIERE EVENIMENT THEBIZZ