Opinii | Comentarii | Analize

28 Jul 2022

Ziua de 26 mai 2022 a reprezentat un punct de reper în istoria Camerei de Comerț Bilaterale Eleno- Române, fiind sărbătorită revenirea fizică a comunității grecești după mai bine de 2 ani de pandemie și restricții.

28 Jul 2022

În data de 21 iunie 2022, ADVANTAGE AUSTRIA România și AMBASADA AUSTRIEI în România, în cooperare cu AER – Asociația Română de Ecoturism, au organizat conferința „Viitorul ecoturismului | România 2022” în Zăbala, județul Covasna. Evenimentul face parte din programul global de susținere a afacerilor ReFocus Austria, o componentă cheie a planului de revenire economică al guvernului federal austriac în timpul și după pandemia de Covid-19.

28 Jul 2022

București – 1 iulie 2022. Într-un weekend de iarnă la sfârșitul anilor `90, eu și un prieten expat am mers să explorăm Transilvania cu trenul de la București și am vizitat pentru prima oară Sibiul.

28 Jul 2022

Volatilitatea din piețele de capital internaționale s-a manifestat și în România, pe măsură ce investitorii au reanalizat riscurile generate de actualul context.

28 Jul 2022

S-a întâmplat, s-a stabilit un nou record pentru suma plătită pentru achiziționarea unui automobil. Un Mercedes-Benz 300 SLR Uhlenhaut Coupé a fost adjudecat în cadrul unei licitații pentru suma de 135 milioane de euro.

28 Jul 2022

În pandemie am descoperit munca de la distanță. Întâlnirile aveau loc online, iar întâlnirile fizice erau o excepție. Acum, după Corona, asistăm la o discuție animată despre câte zile pe săptămână ar trebui să se întoarcă angajații la birou.

28 Jul 2022

Încă de la începutul pandemiei, un raport al Organizației Internaționale a Muncii (OIM) avertiza că piața muncii va fi atât de distorsionată încât nu se va redresa decât abia în 2023. Evident, experții OIM puneau criza forței de muncă pe seama pandemiei, subliniind că pierderea locurilor de muncă distruge „cinci ani de progres” anterior.

28 Jul 2022

Avenit vara și, odată cu ea, un haos total în sectorul turismului și în afacerile conexe, cum ar fi transportul și HORECA.

18 May 2022

Primul trimestru a fost marcat de intensificarea activității de tranzacționare la Bursa de Valori București (BVB) pe fondul unei volatilități crescute care a cuprins piețele de capital internaționale.

18 May 2022

Am tot auzit pronunțat cuvântul „sustenabilitate” în ultima vreme. Cu toată eleganța de care pot da dovadă, o bună parte din cei care folosesc acest cuvânt îmi lasă impresia că o fac doar pentru a se auzi ei pe ei, sau pentru că are o muzicalitate aparte.

INSCRIERE EVENIMENT THEBIZZ