Opinii | Comentarii | Analize

Biroul a murit! Trăiască biroul!

10 februarie 2021
Viitorul este hibrid. Odată cu toate aceste schimbări, funcția biroului va evolua rapid de la „locul de producție” la obiective mai complexe - reprezentativitatea și interacțiunea cu clienții, inovația și creativitatea în activitatea zilnică, cultura și branding-ul companiei, socializarea, satisfacția și retenția angajaților.

Digitalizarea companiilor mici și mijlocii: calea către reziliență și reconstrucție

15 decembrie 2020
Este larg acceptat faptul că IMM-urile sunt „coloana vertebrală” a economiei românești. La nivelul României, întreprinderile mici generează 52,7% din valoarea adăugată totală și 65,8% din locurile de muncă, ceea ce le face parte integrantă a inovării și a creării de locuri de muncă. Ceea ce este mai deschis dezbaterii este modul în care guvernele pot sprijini cel mai bine IMM-urile în această perioadă fără precedent de provocări în plan economic și rolul pe care instrumentele și soluțiile digitale îl pot juca în asigurarea unei stabilități și reziliențe sporite a afacerilor. La Vodafone, oferim o gamă largă de servicii digitale pentru întreprinderile mici din România și, prin urmare, suntem bine poziționați pentru a ajuta la identificarea soluțiilor care le vor permite acestora să realizeze transformarea digitală ce le va asigura creșterea pe termen lung.

Legal: Simion, Nere & Iordache Law Firm

14 decembrie 2020
Este o reală onoare să participăm la prima ediție a revistei bilingve romano-engleză, cu adresabilitate largă în mediul de business internațional - TheBizz Magazine, un proiect care are genele succesului, provenite de la DeBizz Magazine, care este de peste 15 ani unica revistă de afaceri bilingvă germano-română din România, de real interes în rândul marilor corporații, IMM, dar și al antreprenorilor.

Consultanță în domeniul fondurilor nerambursabile împreună cu WISE FINANCE SOLUTIONS

14 decembrie 2020
WISE FINANCE SOLUTIONS este o companie de consultanță pentru afaceri și managementul proiectelor, ce activează din 2009. Domeniul principal al activității sale este furnizarea de consultanță de specialitate în domeniul finanțărilor nerambursabile, cu o vastă experiență în accesarea de fonduri europene, fonduri guvernamentale (ajutoare de stat) și alte tipuri de subvenții, precum și în gestionarea proiectelor de investiții finanțate din fonduri nerambursabile. WFS oferă în mod constant sprijin clienților în implementarea proiectelor lor de investiții și în medierea relației dintre potențialii beneficiari și instituțiile care coordonează implementarea și gestionarea asistenței financiare nerambursabile.

Ajutor, avem nevoie de empatie!

14 decembrie 2020
Din nou ne apropiem de o perioadă în care nu vom avea voie să ieșim afară prea mult, fie ca să mergem la muncă, fie pur și simplu ca să ne întâlnim între noi. Pentru majoritatea dintre noi, viața profesională continuă într-un fel sau altul. Cu toții așteptăm și sperăm că vom ieși curând din situația aceasta neobișnuită. 

BRCC: Ce este Camera de Comerț Româno-Britanică - și cum o afectează pandemia?

14 decembrie 2020
BRCC există pentru a facilita și promova mediul de business, punând oamenii în legătură unii cu ceilalți: B2B și, de asemenea, mediul de business cu guvernul. Este bine cunoscut faptul că, cu cât un membru este mai dedicat angajamentului său cu BRCC, cu atât mai multe beneficii va obține (atât el, cât și ceilalți membri). Perturbarea modelului de business al BRCC, cauzată de pandemie, ne-a permis să ne transformăm activitățile și să ne îmbunătățim oferta. Pandemia a lansat probleme noi, dar a și rezolvat unele. În c

Ewout van den Engel: Despre soluționarea diferențelor culturale

14 decembrie 2020
Să lucrezi cu diverse culturi la birou poate constitui o provocare, având în vedere că succesul poate fi definit în mod diferit și în funcție de cultură. Așadar, să aprofundăm puțin diferențele dintre angajații români și cei olandezi. La ce se poate aștepta un manager olandez în România? Și cum îl privesc angajații români pe managerul olandez? Nimeni mai potrivit să răspundă decât olandezul Ewout van den Engel (1983), autorul cărții recent publicate Samenwerken met Roemenen (Lucrând cu românii), care oferă o perspectivă exact asupra acestui aspect. În prezent, Ewout oferă publicului NRCC înțelegerea și informațiile sale pe acest subiect. Ne-am văzut cu el pe terasa însorită a unei cafenele din parcul Cișmigiu din București, aflat în plin spectacol tomnatic.

Invitație la lectură: „ASTĂ SEARĂ NU AVEM PRIETENI”, de SOFIA NIKOLAIDOU

14 decembrie 2020
„Din prima clipă m-am simțit de parcă ne cunoșteam de mult. Am discutat ca vechi prieteni. Ne tachinăm, așa cum fac oamenii care nu se tem că vor fi înțeleși greșit. O rară virtute constatată aproape imediat: toți mai întâi făceau și pe urmă vorbeau.  În țara în care trăiesc eu (Grecia), vorbele prisosesc și faptele urmează; uneori vorbele rămân orfane, nu sunt însoțite de fapte corespunzătoare.”

Dilema europeană a salariului minim garantat

14 decembrie 2020
De frica sărăciei, elvețienii din Geneva au aprobat recent introducerea celui mai mare din lume salariu minim garantat: 4.086 de franci elvețieni, circa 3.700 de euro. Promovată de partidele de stânga şi de sindicate, măsura se vrea un mijloc de combatere a sărăciei provocate de coronavirus în orașul elvețian, dar vine și taman la timp pentru a da apă la moară discuțiilor din UE referitoare la salariul minim garantat. 
Cursul valutar al leului
1 Leu
USD
4.1340
EUR
4.9250
GBP
5.7441
CHF
4.4992
22 iunie 2021

Contact

Green Gate Offices

Bulevardul Tudor Vladimirescu nr. 22

Sector 5, 050883 București

E-mail: fake@fake.com

Telefon: +40 (0)21 407 49 14

Tine legatura

Urmăriți-ne pe social media și fiți la curent cu cele mai recente evenimente.

Newsletter

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru și nu ratați niciodată știrile interesante