Opinii | Comentarii | Analize

De ce sunteți aici?

02 decembrie 2021
Este o întrebare care mi-a fost adresată recent, în ceea ce privește Camera de Comerț Româno-Britanică – sau, poate mai pe scurt, „ce face Camera?”. Deși poate părea o întrebare bizară, având în vedere că această Cameră a fost înființată în 1998, este probabil o idee bună să facem periodic un bilanț și, ca să-l cităm pe Eugen Ionescu, „Nu răspunsul luminează, ci întrebarea”.

Vision by PlayStation

02 decembrie 2021
Am putea spune că este un tărâm al fanteziei, un loc unde sunt concediate dogmele. Unde putem negocia legile fizicii, unde îți stabilești propriul cod rutier.

Cum să gestionați mai bine conflictele

02 decembrie 2021
Cu toții știm asta din viața de zi cu zi de acasă sau de la birou: în discuții apar păreri diferite și de multe ori nu știm ce să facem. Mulți oameni bat în retragere („nu-mi plac conflictele”) sau folosesc violența verbală pentru a clarifica lucrurile. Nici una din strategii nu funcționează pentru că conflictul nu este cu adevărat aplanat

Conflicte ale energiei

02 decembrie 2021
Mergeți la o petrecere zilele astea și subiectul recurent al discuției va fi energia. Potențiala dublare sau chiar triplare a costurilor de încălzire generează dezbateri cu încărcătură emoțională: *&$* ăștia de la guvern ne-au lăsat baltă când au mers pe liberalizarea pieței energiei, cum vom acoperi factura uriașă la gaz în ianuarie?, ar putea întreba un bărbat, partenera sa dând din cap a neînțelegere în fața perspectivei de a scoate din buzunar câteva sute de euro în fiecare lună de iarnă.
Cursul valutar al leului
1 Leu
USD
4.3614
EUR
4.9449
GBP
5.9178
CHF
4.7821
21 ianuarie 2022

Contact

Green Gate Offices

Bulevardul Tudor Vladimirescu nr. 22

Sector 5, 050883 București

E-mail: fake@fake.com

Telefon: +40 (0)21 407 49 14

Tine legatura

Urmăriți-ne pe social media și fiți la curent cu cele mai recente evenimente.

Newsletter

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru și nu ratați niciodată știrile interesante