Chisinau Business Forum  

Chisinau Business Forum
Chisinau Business Forum

Tematică


• Dezvoltarea antreprenoriatului și sporirea investițiilor se regăsesc printre prioritățile anunțate recent de noul Guvern de la Chișinău, condus de premierul Natalia Gavriliță. Care sunt așteptările mediului de afaceri pentru îmbunătățirea climatului investițional și ce soluții concrete se află pe masa de lucru a autorităților în acest sens?
• Investițiile în infrastructură și digitalizarea serviciilor publice sunt alte două obiective principale asumate de actuala guvernare din Republica Moldova. Care va fi impactul anticipat al acestor măsuri la nivelul economiei?
• România este primul partener comercial al Republicii Moldova, comerțul româno-moldav ridicându-se la peste 2 miliarde de dolari în 2019. După impactul negativ generat de pandemie, comerțul bilateral a revenit pe plus, cu un avans de 8,4% în primul trimestru din 2021. Cum poate fi consolidată și îmbunătățită dinamica schimburile comerciale pe termen mediu?
• Peste 1.600 de companii românești activează în Republica Moldova, iar în România sunt înregistrate mai mult de 6.000 de firme moldovenești. Care sunt sectoarele economice de interes pentru investitorii de la București și cei din Chișinău?
• Povești antreprenoriale de succes.

Sponsori și parteneri

 

Pentru a va inscrie la eveniment click pe butonul de mai jos:
Cursul valutar al leului
1 Leu
USD
4.1999
EUR
4.9473
GBP
5.7880
CHF
4.5309
18 septembrie 2021

Contact

Green Gate Offices

Bulevardul Tudor Vladimirescu nr. 22

Sector 5, 050883 București

E-mail: fake@fake.com

Telefon: +40 (0)21 407 49 14

Tine legatura

Urmăriți-ne pe social media și fiți la curent cu cele mai recente evenimente.

Newsletter

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru și nu ratați niciodată știrile interesante