Supreme Council of European Business (SCEB) a lansat pe 24 februarie 2022 la Grand Hotel Continental una dintre cele mai puternice platforme internaționale dedicate membrilor, cu scopul de a le oferi un mediu digital, sigur și inovator în care să interacționeze, să împărtășească idei și să dezvolte împreună proiecte complexe și afaceri durabile. Platforma va fi urmată, în curând, de lansarea unei aplicații pentru Android și IOS prin intermediul căreia membrii SCEB vor avea acces la toate funcționalitățile platformei, vor avea la dispoziție orice informație necesară și își vor putea contacta colegii într-o manieră simplă și rapidă.

SCEB International Business Platform a fost prezentată în fața audienței formate din Teodora Oprișa – Consilier la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, Mădălina Cîinaru – Director al British Romanian Chamber of Commerce, alături de alți invitați de seamă, membri și susținători ai comunității internaționale de business.

"De acum înainte, membrii SCEB vor avea acces la o platformă online, inovatoare și puternică, în care vor putea să dialogheze în siguranță despre idei și proiecte menite să îi sprijine în dezvoltarea afacerilor lor. De asemenea, ei vor putea să se informeze despre subiecte importante pentru domeniul lor de afaceri, să organizeze ședințe împreună cu alți colegi din țările în care SCEB este prezent sau chiar să urmeze cursuri ținute de lectori cu experiență," precizează Mehmet Sumeroglu, SCEB Chairman.

Supreme Council of European Business este o organizație internațională care își propune să creeze și să dezvolte oportunități de afaceri pentru progresul economic și educațional al fiecărui cetățean al lumii. SCEB acționează prin consilii sectoriale din țări europene și non-europene și reunește oameni de afaceri, factori de decizie, experți din diverse industrii și guverne. Întreaga comunitate lucrează împreună pentru a crea un mediu de afaceri internațional caracterizat de agilitate și mai bine adaptat provocărilor actuale.