Supreme Council of European Business (SCEB) organizează pe 19 mai 2022 la Suter Palace Heritage Boutique Hotel evenimentul intitulat „Investment Ideas: What Should We Do With Our Money” care are drept obiectiv identificarea celor mai bune idei de investiții pe termen scurt și mediu pentru antreprenori și nu numai.

Care sunt cele mai bune investiții pe care investitorii le pot face în acest an? este una dintre cele mai frecvente întrebări pentru care oamenii de afaceri din întreaga lume caută răspunsurile potrivite, din cauza acestor incertitudinilor economice și politice la nivel global. Există multe modalități de a investi - de la opțiuni foarte sigure până la unele cu risc mediu, cum ar fi obligațiuni corporative, și chiar opțiuni cu risc mai mare, cum ar fi fondurile cu indice bursier.

În fața membrilor comunității internaționale de afaceri va vorbi Cristina Vintilă – CEO CV Expert Contabil Pro – unul dintre membrii SCEB care au o experiență semnificativă în realizarea de investiții strategice, alături de alți participanți care vor împărtăși din experiența lor relevantă în domeniul investițiilor.

Acesta este unul dintre evenimentele noastre create împreună cu Camera de Comerț Britanică-Română, unul dintre partenerii noștri de lungă durată. Camera de Comerț Britanică Română (BRCC) este cea mai importantă organizație condusă de afaceri care promovează comerțul și investițiile bilaterale între Regatul Unit și România. Misiunea Camerei este de a facilita și crește comerțul dintre aceste două țări prin dialog între afaceri.

Una dintre întrebările pe care le-am primit cel mai des în ultima vreme este cea referitoare la oportunitățile de investiții pe care antreprenorii le pot accesa în România sau în alte state. În acest domeniu nu există niciodată un singur răspuns corect, așa că am decis, împreună cu board-ul SCEB, să dedicăm una dintre întâlnirile noastre lunare acestui subiect pentru a identifica împreună cele mai bune idei de investiții. De asemenea, în cadrul evenimentului, vom face câteva anunțuri importante privind extinderea SCEB, platforma noastră internațională, noi membri cheie și intrarea în alte piețe, explică Mehmet Sumeroglu, SCEB Chairman.

Alături de BRCC, SCEB are partenerii săi media tradiționali, Trustul de presă Bursa și revista ThBizz Magazine.

Supreme Council of European Business este o organizație internațională care își propune să creeze și să dezvolte oportunități de afaceri pentru progresul economic și educațional al fiecărui cetățean al lumii. SCEB acționează prin consilii sectoriale din țări europene și non-europene și reunește oameni de afaceri, factori de decizie și experți din diverse industrii. Întreaga comunitate lucrează împreună pentru a crea un mediu de afaceri internațional caracterizat de agilitate și mai bine adaptat provocărilor actuale.