3 martie 2022 - Dentons, cea mai mare firmă de avocatură din lume, anunță că a desemnat un nou IT manager, după ce Cătălin Ruxanda, care a ocupat anterior această funcție și a activat 24 de ani in cadrul organizației, a decis să se pensioneze. Astfel, la conducerea departamentului de IT a fost numit Szilard Ioo, care s-a alăturat Dentons în urmă cu cinci luni.

În cei 24 de ani de activitate ca IT manager, Cătălin Ruxanda a supravegheat operațiunile și procesele critice de management al tehnologiei informației în cadrul Dentons. Pe parcursul mandatului său, acesta a jucat un rol esențial în sprijinirea companiei să se adapteze la schimbări semnificative pe segmentul IT și a servit ca lider în implementarea de noi soluții, contribuind semnificativ la cultura Dentons de conformitate cu reglementările din domeniul tehnologiei informației în vigoare.

„Cătălin a contribuit cu aproape un sfert de secol de experiență in cadrul departamentului IT al Dentons, iar realizările sale vor fi mereu apreciate. Am încredere că și Szilard Ioo, care preia conducerea departamentului de IT, va avea performanțe excelente”, a declarat Perry Zizzi, Managing Partner al Dentons România.

Rolul de IT Manager în cadrul Dentons va fi ocupat de Szilard Ioo, care s-a alăturat departamentului de profil în urma cu cinci luni și care a demarat deja procesul de recrutare de personal pentru postul de Junior IT Specialist. Printre calificările necesare pentru această poziție se numără calități excelente de customer service, fluență în limba engleză, abilități de lucru în echipă, de prioritizare, evaluare și înțelegere a impactului situațiilor tehnice asupra businessului.

***

Despre Dentons

Dentons, cea mai mare firmă de avocatură din lume, îmbină talentul și experiența celor 20.000 de profesioniști, inclusiv 12.000 de avocați în mai mult de 200 de birouri din peste 80 de țări, cu provocările și oportunitățile globale. Abordarea policentrică a Dentons și orientarea spre soluții, angajamentul față de incluziune și diversitate, precum și serviciile recunoscute și premiate, confruntă status quo-ul pentru a promova interesele clienților. www.dentons.com.

Echipa juridică a Dentons din București, sub conducerea managing partner-ului Perry Zizzi, oferă clienților săi o abordare orientată spre rezultate și soluții juridice eficiente. În peste două decenii de activitate în România, Firma a oferit consultanță cu privire la ofertele de piatră de temelie pentru clienții interni și internaționali din mai multe sectoare. Domeniile cheie de practică includ sectorul bancar și financiar, imobiliarele, corporațiile, ocuparea forței de muncă, energia și infrastructura, concurența și litigiile.

www.dentons.com