București, 23 martie 2022 – Cordia și-a extins portofoliul cu un nou proiect rezidențial de lux în populara destinație de vacanță Fuengirola, Spania și anunță lansarea vânzărilor în proiectul Jade Tower pentru cumpărătorii români.

Cordia, principalul dezvoltator imobiliar rezidențial din Ungaria și membru al Futureal Group, unul dintre cele mai mari grupuri de dezvoltare rezidențială si investiții corporative din regiunea Europei Centrale si de Est, a lansat in Romania vânzarea primului său proiect imobiliar rezidențial de lux din Spania.

Clienții români pot alege cele mai bune proprietăți cu vedere la marea spaniolă direct din România, cu ajutorul echipei locale de vânzări Cordia România. Comod și ușor, cumpărătorii români pot achiziționa apartamente exclusiviste Cordia în populara destinație de vacanță Fuengirola, pe Costa del Sol, fără a fi nevoiți să interacționeze într-o limbă străină”, spune Mauricio Mesa Gomez, Country Manager, Cordia România și Spania.

Costa del Sol este una dintre cele mai populare destinații turistice internaționale de mai multe decenii, datorită celor 320 de zile însorite pe an și unei temperaturi exterioare medii de 23° Celsius. Pe lângă clima excepțională, accesibilitatea ușoară reprezintă unul dintre marile avantaje ale zonei. Mii de turiști sosesc în fiecare zi pe vase de croazieră în portul Malaga, iar milioane de turiști din toată lumea, inclusiv din România, ajung la Aeroportul Internațional Pablo Picasso. Fuengirola se află la 20 de minute de mers cu mașina de aeroport și este disponibilă și o conexiune de tren de mare viteză, care ajunge în centrul orașului, la doar 8 minute de mers pe jos de Jade Tower.

Jade Tower, luxosul proiect rezidențial dezvoltat de Cordia în Fuengirola , este construit pe unul dintre ultimele terenuri libere din zona costieră a orașului, la doar 100 de metri de Marea Mediterană. Ansamblul rezidențial va fi format din 116 apartamente high-end cu 1, 2 sau 3 dormitoare și penthouse-uri cu terase mari sau grădini private, toate apartamentele având incluse boxe și locuri de parcare.

„Suntem fericiți să putem deschide, cu Jade Tower,  o oportunitate de investiție remarcabilă pentru investitorii români. Aceasta este o realizare uriașă pentru noi și o șansă mare pentru clienții români sofisticați, deoarece apartamentele din Jade Tower oferă valoare pe termen lung și randamente confortabile și sigure, care depășesc mediile pieței”, spune Tibor Földi, Președintele Consiliului de Administrație al Cordia International.

Jade Tower oferă un stil de viață unic, de o calitate ridicată în Fuengirola: o selecție de apartamente moderne și proiectate inteligent, integrate armonios în mediul înconjurător, construite cu  materiale și dotate cu aparatură de cea mai înaltă calitate. Aliniat conceptului „luxury living”, Jade Tower va oferi, de asemenea, acces la o serie de servicii și facilități de primă clasă: rezidenții pot folosi health club-ul exclusiv, care include spa, sală de sport, piscine interioare și exterioare.  

Acesta este primul proiect din oraș care are spații de coworking din care rezidenții își pot desfășura activitatea de business, își pot distra oaspeții și familia la Gastro Bar sau chiar se pot bucura de confortul de a avea propriul cinematograf, amenajat într-un spațiu izolat fonic, cu ecran mare, sunet surround și fotolii confortabile.

Proiectul rezidențial este compus dintr-o clădire sustenabilă, eficientă din punct de vedere energetic, care va fi construită respectând standardele internaționale BREEAM, cea mai importantă metodă, la nivel global, de evaluare a sustenabilității pentru proiecte de masterplanning, infrastructură și clădiri. Designul său contemporan reprezintă un pionierat în utilizarea metodologiei BIM (Building Information Modeling) care garantează, printre altele, optimizarea costurilor de conservare și întreținere viitoare ale clădirii. Mai mult, ca angajament față de inovație și tehnologie, proiectull rezidențial va avea propria sa aplicație pentru smartphone, care permite rezidenților să folosească toate serviciile oferite de Jade Tower.

***

Despre Cordia Group

Cordia este unul dintre cele mai mari grupuri de dezvoltare rezidențială și investiții corporative din regiunea Europei Centrale și de Est, cu un brand puternic și bine cunoscut, prezent pe segmentele mediu și mediu superior ale piețelor din Ungaria, Polonia, România și desfășoară un proiect pilot în Spania. Cordia a cumpărat recent dezvoltatorul britanic Blackswan Property, a achiziționat dezvoltatorul rezidențial polonez Polnord S.A. și deține, de asemenea, 15,9% din compania olandeză cotată la bursă ARGO Properties N.V., care este activă pe piața germană de locuințe închiriate și de regenerare urbană.

Grupul Cordia are o experiență de peste 20 de ani și a câștigat multiple premii internaționale, printre care: „ULI Global Awards for Excellence”, „Best Mixed-Use Project in Europe” International Property Awards, Bloomberg TV, The New York Times, „Best Purpose Built Project Worldwide”, acordat de Federația Internațională pentru Real Estate (FIABCI).