Comunicate de presa

29 May 2024

CTP, cel mai mare dezvoltator, proprietar și administrator de spații industriale și logistice listat din Europa, și-a extins prezența în România prin achiziționarea unui portofoliu semnificativ de la Globalworth, un investitor de top în birouri din Europa Centrală și de Est (CEE). Achiziția include 270.000 de metri pătrați de spații închiriabile (GLA) și 30 de hectare de teren în șase locații cheie din România.

27 May 2024

Ford Otosan a anunțat că începând cu 1 iunie, Fırat Elhüseyni va prelua rolul de Președinte și Director General al fabricii Ford Otosan Craiova, înlocuindu-l pe Müjdat Tiryaki. Tiryaki va prelua noi responsabilități ca Next Generation Manufacturing Lead la sediul central al companiei din Turcia.

24 Apr 2024

Doar 8% dintre români au căutat activ un loc de muncă în străinătate în 2023, față de 13% în 2020 și 22% în 2018.

22 Apr 2024

Comitetul European pentru Protecția Datelor a clarificat recent o serie de aspecte esențiale în ce privește publicitatea comportamentală, utilizată la scară largă de platformele online. Printr-un aviz publicat în data de 17 aprilie 2024, Comitetul a trasat direcțiile de urmat atunci când platformele online colectează și procesează datele cu caracter personal ale utilizatorilor pentru a implementa publicitatea comportamentală.

22 Apr 2024

PlantExtrakt, cel mai mare producător român de extracte gemoterapice și singurul producător local de medicamente homeopate, parte a grupului Europlant, anunță lansarea VerdioGast®, un produs natural pentru digestie, cu triplă acțiune.

11 Apr 2024

STEIN Bestasig va coordona expansiunea PIB Group în România, printr-o serie de achiziții și fuziuni locale (M&A) începând cu 2024.

10 Apr 2024

AmCham Romania anunță noua componență a Consiliului Director al organizației, în urma Adunării Generale a Membrilor de la finalul lunii martie.

09 Apr 2024

Companii germane de top din România au prezentat sâmbătă, în cadrul întâlnirii cu cancelarul Republicii Federale Germania, Olaf Scholz, o serie de propuneri pentru o mai bună valorificare a potențialului de afaceri al României, precum și pentru îmbunătățirea cadrului general de afaceri la nivel european.

09 Apr 2024

Teilor Holding SA a publicat Raportul de Sustenabilitate pentru anul 2022, prima astfel de raportare pentru grup. Ca parte a angajamentului Teilor Holding față de inițiativele ESG, grupul a lansat DAAR, un brand de bijuterii sustenabile de lux.

INSCRIERE EVENIMENT THEBIZZ