Comunicate de presa

27 May 2022

Lider european în cercetare și dezvoltare și cea mai mare companie chimică din lume, BASF, în parteneriat cu AHK România, demarează proiectul BASF Innovation Hub, care va reuni start-up-uri și companii inovatoare din 11 țări din Europa Centrală și de Sud-Est, printre care și România. Acesta își propune să funcționeze ca o platformă de lansare, sprijinind start-up-urile prin promovarea ideilor câștigătoare și prin oferirea unui premiu financiar.

25 May 2022

Western Union anunță astăzi lansarea WU+, noua sa aplicație integrată de digital banking și transfer internațional de bani, în România. WU+ este susținut de Banca Internațională Western Union, cu sediul în Viena, Austria.

24 May 2022

Supreme Council of European Business (SCEB) l-a numit pe Alexandru Debrezeni în funcția de Președinte al SCEB Grand Council of Romania în cadrul evenimentului din 19 mai 2022, organizat în parteneriat cu Camera de Comerț România – Marea Britanie (BRCC).

18 May 2022

CLAPART este primul proiect românesc care aduce tehnologia blockchain și criptomonedele pe piața de media & entertainment, printr-un ecosistem descentralizat în care artiștii se vor putea adresa direct publicului larg pentru investiția în dezvoltarea și promovarea operei lor, iar fanii vor putea investi direct în proiectele artiștilor, în schimbul unor redevențe. Astfel, finanțarea, producția și aprecierea unei opere devin o experiență comună pentru creatori și public, iar fanii vor avea ocazia să devină parteneri cu artiștii preferați.

17 May 2022

Saint-Gobain România și ENGIE Romania anunță încheierea unui parteneriat pentru construirea celui mai mare parc fotovoltaic din România, amplasat pe terenul fabricii de sticlă a companiei. Rezultatul acestui parteneriat va fi un sistem de panouri fotovoltaice, cu o capacitate instalată de 8,6 MWp, pentru producerea de energie regenerabilă ce deservește situl industrial de la Călărași. Energia produsă va fi folosită 100% pentru autoconsum.

16 May 2022

Industria cimentului și a varului își concentrează eforturile în direcția decarbonizării, pentru a sprijini obiectivele Pactului Ecologic European și a contribui la construcția unei societăți neutre climatic până în anul 2050. Atingerea obiectivelor de reducere a dioxidului de carbon necesită, însă, investiții semnificative care, la rândul lor, sunt precondiționate de un cadru de reglementări stabil și favorabil.

16 May 2022

Instant Factoring, primul fintech de micro-factoring online din România dedicat companiilor mici și microîntreprinderilor, și TechVentures Bank, bancă românească universală cu o tradiție de 13 ani pe piață, devin parteneri pentru sprijinirea IMM-urilor, dar și a oricărei firme care întâmpină dificultăți în gestionarea fluxului de numerar sau care își dorește soluții concrete pentru dezvoltare.

12 May 2022

Philip Morris International (PMI) și Strategic Thinking Group au făcut public studiul „Impactul economic al Philip Morris International în România – Contribuția Philip Morris International la crearea de valoare și dezvoltarea durabilă în România”. Studiul a analizat evoluția principalilor indicatori aferenți activității companiei la nivelul perioadei 2016-2020.

11 May 2022

Oveit, compania americană de origine română care combină experiența evenimentelor cu cea a cumpărăturilor live, prin soluții digitale de online ticketing și live stream shopping, lansează Oveit Wallet, un produs ce vine în completarea Oveit Pay, soluție deja consacrată în portofoliul companiei. Cele două produse tehnologice de cashless payments sunt destinate festivalurilor, organizatorilor de evenimente, respectiv parcurilor de agrement, și rulează printr-un sistem blockchain proprietar al companiei pentru o securitate sporită a plăților.

09 May 2022

Grupul european de IT Cegeka continuă să crească de la an la an. Cu sediul în Hasselt, Belgia, grupul tehnologic a încheiat anul financiar 2021 cu o cifră de afaceri consolidată de 744 de milioane de euro: aceasta reprezintă o creștere de 16% față de anul precedent. Anul 2021 a fost un alt an de creștere continuă, inovație și investiții pentru Cegeka, iar aceste cifre impresionante reprezintă încununarea succesului pentru aniversarea a 30 de ani de activitate a Cegeka în 2022.

INSCRIERE EVENIMENT THEBIZZ