Comunicate de presa

29 Sep 2022

În contextul aniversării a 25 de ani de la semnarea Parteneriatului Strategic România- SUA, Camera de Comerț Americană în România (AmCham Romania) a organizat “FORUMUL ECONOMIC SUA – ROMÂNIA: DE LA SECURITATE LA PROSPERITATE” dedicat agendei economice bilaterale.

22 Sep 2022

Brand Management, liderul pieței românești de comunicare indoor și prima companie de profil cu acoperire națională, a investit anul trecut peste 500 de mii de lei în modernizarea și sustenabilitatea infrastructurii publicitare. Compania a înregistrat și o creștere semnificativă a portofoliului de campanii în 2021 (87%).

21 Sep 2022

XVision, platforma medicală bazată pe algoritmi de inteligență artificială, care dezvoltă produse pentru a-i sprijini pe medicii radiologi în analiza și interpretarea imaginilor medicale, își schimbă identitatea de brand și devine Rayscape.

19 Sep 2022

Apetitul românilor pentru achiziții imobiliare în afara granițelor țării este în creștere anul acesta cu 50%, față de 2021, conform specialiștilor Premier Estate Management.

16 Sep 2022

Firma internațională de avocatură Clifford Chance a asistat Actis, un investitor global de top în domeniul infrastructurii sustenabile, în legătură cu lansarea companiei sale de portofoliu Rezolv Energy, producător independent de energie verde în Europa Centrală și de Sud Est. Lansarea a fost marcată de achiziționarea de către Rezolv Energy a unei participații majoritare în ferma eoliană Vis Viva din România, de la compania de investiții Low Carbon din Marea Britanie.

15 Sep 2022

: BlackCab, furnizor de servicii premium de transport alternativ, a încheiat un parteneriat cu DRU-ID, platformă end-to-end pentru crearea de aplicații de business conversaționale bazate pe inteli-gență artificială, pentru a dezvolta o soluție care folosește inteligența artificială pentru optimizarea comunicării și recrutarea mai eficientă a conducătorilor auto.

06 Sep 2022

VGP NV, furnizor european de spații logistice și proprietăți imobiliare semi-industriale de înaltă calitate, a anunțat, recent, rezultatele financiare pentru primul semestru al anului 2022, încheiat pe 30 iunie. VGP raportează un randament operațional crescut, cu un profit net de 153,1 milioane EUR, contracte de închiriere nou semnate precum și reînnoite în valoare de 35,4 milioane EUR, ceea ce duce la 281,1 milioane EUR venituri totale anualizate (+9.7% YTD)1. Un total de 1.346.000 m2 aflați în construcție, în cadrul a 40 de proiecte care odată construite și închiriate reprezintă 88,1 milioane EUR de chirie anuală suplimentară (87,4% sunt suprafețe preînchiriate).

05 Sep 2022

PeliPartners a asistat GTC, una dintre cele mai importante companii imobiliare comerciale din Europa Centrală și de Est, care dezvoltă proiecte moderne de birouri și retail, la cele mai înalte standarde, în legătură cu vânzarea clădirii de birouri Cascade Office Building, una dintre clădirile de birouri emblematice din centrul Bucureștiului, către Hungarian Crown Holding Kft., o companie de investiții imobiliare activă pe piața imobiliară din Ungaria și România, prin încheierea unui contract de vânzare de părți sociale. GTC a achiziționat anterior clădirea Cascade Office Building în 2017.

30 Aug 2022

BNP Paribas Personal Finance SA sucursala București, prin marca sa comercială Cetelem, s-a alăturat unui grup prestigios de companii care se angajează să respecte cele mai înalte standarde în ceea ce privește mediul de lucru și excelența în resurse umane. Compania a fost recunoscută și certificată drept Best Places to Work în România pentru anul 2022.

30 Aug 2022

Experți cu reputație internațională în restructurare financiară, strategie de afaceri, economie, legislație și politici publice se reunesc, în luna septembrie în Capitală, pentru a pune în discuție provocările și a identifica oportunitățile emergente pentru mediul de afaceri, în contextul noului climat politic, economic și de securitate din Europa. Summitul Europei de Est 2022, evenimentul anual organizat de Turnaround Management Association Europe (TMA) se desfășoară în acest an la București, în parteneriat cu TMA România, cu susținerea Băncii Naționale a României. Totodată, evenimentul marchează și aniversarea a 10 ani de prezență a organizației în țara noastră.

INSCRIERE EVENIMENT THEBIZZ