Comunicate de presa

21 Mar 2023

BASF prezintă cele mai recente progrese în inovațiile sale din domeniul agriculturii: protecția culturilor, semințe și trăsături genetice și soluții digitale. Obiectivul companiei este de a oferi fermierilor soluțiile necesare pentru a putea depăși presiunile organismelor dăunătoare ale culturilor locale, precum și provocările climatice, schimbarea cerințelor de reglementare și așteptările tot mai exigente ale consumatorilor.

14 Mar 2023

Peste 3.000 MW proiecte de energie solară se vor instala în România până la finalul anului 2025, arată estimările REI, grup de companii specializate în atragerea de fonduri europene și ajutoare de stat, cu proiecte semnificative depuse în ultimul an pe schemele dedicate creșterii eficienței energetice.

13 Mar 2023

Alexandrion Group face donaţii în valoare de 50.000 USD pentru sprijinirea victimele cutremurelor masive care au avut loc în Turcia și Siria, în luna februarie. Donaţiile constau în bani și bunuri, precum corturi mari și pături, pentru a ajuta victimele care au rămas fără adăpost.

10 Mar 2023

tbi bank, una dintre cele mai dinamice bănci orientate către clienți din Europa de Sud-Est, colaborează cu școala Hi Wings pentru a-i ajuta pe români să își îndeplinească visul de a deveni însoțitori de bord.

07 Mar 2023

Zece echipe de fondatori din România și Bulgaria pot aplica pentru a câștiga până la 25.000 de euro prin intermediul Venture Program, un program de preaccelerare lansat de EIT Digital, parte a Institutului European de Inovare și Tehnologie (EIT).

06 Mar 2023

NN, liderul pieței de asigurări de viață, susține tinerii talentați și pasionați de tehnologie să își dezvolte abilități și competențe digitale esențiale pentru o carieră în domeniul IT. Compania lansează astfel în România NN Bootcamp, un program internațional de învățare accelerată dedicat studenţilor şi proaspeților absolvenți, cu scopul pregătirii lor pentru obţinerea certificării Salesforce Administration.

06 Mar 2023

NTT DATA Romania S.A., în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectul ”IDEA – Innovate, Discover, Evolve, Apply / IDEA – Inovează Descoperă, Evoluează, Aplică”, ID SMIS 142366, contract nr. POCU/861/3/12/142366, proiect co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

02 Mar 2023

VGP NV, furnizor european de spații logistice și proprietăți imobiliare semi-industriale de înaltă calitate, anunță rezultatele pentru anul financiar încheiat pe 31 decembrie 2022.

02 Mar 2023

„Transport & Logistics – Key Factor In International Business Development” din 23 februarie, 2023, Sibiu, este prima conferință din seria de evenimente dedicate mediului de afaceri regional organizate de către Supreme Council of European Business (SCEB) și British Romanian Chamber of Commerce (BRCC).

23 Feb 2023

AROBS Engineering, parte a AROBS Transilvania Software, cea mai mare companie de tehnologie listată la Bursa de Valori București, reprezintă România în consorțiul ClearSpace-1 responsabil de prima misiune din lume privind eliminarea deșeurilor de pe orbita Pământului.

INSCRIERE EVENIMENT THEBIZZ